Поділитись:

Не Apple: назвали найпопулярніші смартфони в Китаї

Четвер, 10 січня 2019, 21:03

Китайський ринок смартфонів впав на 15 % у третьому кварталі 2018 року.  Серед 10 найпопулярніших моделей – гаджети від OPPO, Vivo і Xiaomi. 

Huawei залишається лідером ринку, але жоден з гаджетів бренду не увійшов до ТОП-10, – інформує "Новое время". 

Компанія Huawei захопила 25 відсотків частки ринку. Суббренд компанії – Honor – як і раніше, є їх найбільш продаваною лінією. Серії Nova і Enjoy також стають досить популярними. Компанія також продала багато флагманських смартфонів серій P і Mate. Проте, Mate 20 Pro страждав від виробничих проблем через дефектний дисплей LG. 

Дещо несподівано Vivo перевершила OPPO в боротьбі за друге місце з 23 % частки ринку. Причиною успіху Vivo є зосередженість на обсязі продажів. 75 відсотків глобальних поставок бренду припадає на Китай. У Vivo 5 моделей смартфонів в десятці кращих смартфонів Китаю за останній квартал.

OPPO знаходиться на третьому місці з 21 відсотком частки ринку Китаю. Але у них найбільш продавана модель смартфона в Китаї, OPPO A5. За ним слідує OPPO R15 під номером 2. Всього у них чотири смартфона в ТОП-10.

Xiaomi знаходиться під номером 4 в рейтингу з 13% частки ринку. Їх Redmi 6A також увійшов в топ-10 найпопулярніших у Китаї смартфонів. На п'ятому місці – компанія Apple, але їхні дорогі смартфони зробили їх лідером із доходів. 

Також в десятці найпопулярніших в Китаї брендів знаходяться Meizu, Samsung, Hisense, Nubia і Nokia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпопулярніші бренди смартфонів у світі

Надрукувати
мітки:
коментарів