Поділитись:

Помер професор СНУ ім. Лесі Українки

Четвер, 10 січня 2019, 14:45
Помер професор СНУ ім. Лесі Українки

9 січня на 61 році життя не стало нашого колеги, завідувача кафедри прикладної математики та інформатики, професора Михайлюка Віктора Олексійовича.

Про це повідомили на сайті закладу вищої освіти.

Віктор Олексійович з 1987 року працював у Луцькому державному педагогічному інституті імені Лесі Українки. Спочатку – завідувачем лабораторіями кафедри математики,  потім – старшим викладачем, доцентом кафедри прикладної математики, завідувачем кафедри прикладної математики та інформатики.  У 2014 році захистив дисертацію на здобуття вченого ступеня доктора фізико-математичних наук, у 2018 році отримав атестат професора.

Передчасна смерть Віктора Олексійовича – велика втрата для рідних і близьких, для колег і студентів. Він назавжди залишиться в пам’яті як талановитий вчений і добра, відкрита людина.

Колектив кафедри прикладної математики та інформатики, працівники вишу та факультету інформаційних систем, фізики та математики глибоко сумують з приводу передчасної смерті Віктора Олексійовича і висловлюють щирі співчуття, слова підтримки рідним та близьким.

Світла пам’ять про Віктора Олексійовича залишиться у серцях тих, хто його знав. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Помер декан хімічного факультету СНУ Олег Парасюк

Надрукувати
мітки:
коментарів