Поділитись:

Замовила вбивство батька: на Рівненщині чоловіка закатувала донька разом із 4 спільниками у його День народження (відео)

Четвер, 10 січня 2019, 23:34
Замовила вбивство батька: на Рівненщині чоловіка закатувала донька разом із 4 спільниками у його День народження (відео)

На Рівненщині жінку та 4 чоловіків сьомий рік поспіль судять за жорстоке вбивство. Справа дійшла до касації, адже обвинувачені не погоджуються із призначеною їм мірою покарання. Більше того: один із них переконаний – він вже своє відсидів, тож подав до суду клопотання про звільнення від тримання під вартою та зміну запобіжного заходу.

Олену Манзик, мешканку Рівненщини, вже сьомий рік судять за організацію вбивства. Ще у 2012 році жінка із 4 спільниками позбавила життя рідного батька. Спочатку один із чоловіків побив загиблого Федора Манзика у його ж квартирі, у день його 50-го ювілею. Потерпілого вивезли до лісу, де намагались зарізати канцелярським ножем та добити палкою. Після катувань тіло облили бензином та підпалили.

У матеріалах справи йдеться, що однією із причин організації злочину стало бажання обвинуваченої отримати у спадок частину двокімнатної квартири у місті Кузнецовськ (Вараш). Усім учасникам злочину Олена Манзик обіцяла винагороду у різних сумах: від 1000 гривень до 4000 тисяч доларів.

Спільники неодноразово змінювали свідчення. Сама головна обвинувачена провини не визнала та переконувала суд: батька не вбивала. Зізналася лише у тому, що хотіла приховати злочин, аби не потрапити у в’язницю.

Сама Олена Манзик переконувала, що батько нібито неодноразово знущався над нею, сестрою та матір’ю, тому батька хотіла лише провчити.

"Вона сама заперечує, що брала участь у вбивсті батька. За її словами, вбивство скоїв Синяченко на грунті неприязні, яка виникла між ним і батьком. Мова далі йде про те, що в лісі вона вчиняла деякі насильницькі дії по відношенню до нього, однак, як говорять всі учасники захисту у тій справі, мова йшла про насильство над трупом вже", – каже Олег Максимович, адвокат одного із обвинувачених.

Зазначимо, що за жорстоке вбивство батька Олену Манзик засудили до 13 років позбавлення волі, Олександра Шишка та Володимира Синяченка – на 12 років, та Сергія Сніжка – на 10 років.

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися фото осіб, причетних до стрілянини на автомийці в Луцьку (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024