Поділитись:

У Луцьку військові повертають до життя радянські автомобілі (відео)

Субота, 12 січня 2019, 17:10
У Луцьку військові повертають до життя радянські автомобілі (відео)

Автомобілі ЗІЛ, ГАЗ, УАЗ, виготовлені за часів Радянського Союзу,  які ще кілька років тому були законсервовані на складах військових частин, отримують “нове життя” у луцькій військовій частині А2466.

Про це розповів керівник військовій частині Антон Іванишин, – йдеться в сюжеті UA: Волинь.

У військовій частині на вулиці Стрілецькій у Луцьку "повертають до життя" автомобілі, які тривалий час зберігалися на складах і базах в частинах Збройних сил України. 

Зі слів Антона Іванишина, у зв'язку з тривалим терміном зберігання автомобілі приходять в непридатний стан. Вони потребують заміни гумово-технічних виробів, мастил. Також деталі вражаються корозією. Тому необхідне проведення регламентних робіт, фарбування, а вже тоді – постановка в стрій.

Військову частину А2466 сформували наприкінці 2016 року на базі колишнього авторемонтного заводу. Адмінбудівлі були занедбаними, тож військові відновлювали все власними силами.

"Нам вдалося на даний час організувати виробничий процес, організувати ремонтну дільницю, яка може повноцінно здійснювати ремонт автомобільної техніки", – розповів Антон Іванишин.

Керівник військової частини додав, що для цієї техніки бракує запчастин.

"Ці автомобілі не виготовлялися в нашій державі, тож закупівля запчастин стає проблематичною. Але на складах запчастини ще залишилися від часів Радянського Союзу і за допомогою них ми ще здійснюємо це відновлення", – зазначив він.

Після капремонту техніку відправляють для забечення військових частин та заміни тієї, що виходить із ладу. Цим машинам 30 і більше років. Зі слів Антона Іванишина, після капремонту можуть проїздити ще до сотні тисяч кілометрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетна гонка: що буде з Україною, якщо Росія та США перейдуть від слів до дій

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
22 квітня 2024
15 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
27 березня 2024
26 березня 2024
23 березня 2024