Поділитись:

В аварії на Волині загинув відомий спортсмен, його дружина в тяжкому стані

Субота, 12 січня 2019, 22:23
В аварії на Волині загинув відомий спортсмен, його дружина в тяжкому стані

В аварії на автодорозі Луцьк-Ковель, поблизу села Свидники Ковельського району, загинув відомий баскетболіст з Коломиї Андрій Романиця. Його дружина потрапила до реанімації.

Про це інформує Правда.іф.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 січня, близько 11 години на автодорозі, сполученням Луцьк-Ковель, поблизу села Свидники Ковельського району зіткнулися мікроавтобус "Volkswagen T4" та легковий автомобіль "КIA". За кермом автомобіля "КIA", який рухався в напрямку з Луцька до Ковеля, перебував 35-річний житель міста Коломия Івано-Франківської області. Він помер на місці ДТП, 32-річну пасажирку легковика госпіталізували в реанімацію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Як стало відомо пізніше, в смертельній аварії загинув відомий баскетболіст з Коломиї Андрій Романиця, а пасажиркою, яка потрапила в тяжкому стані до реанімації, є його дружина Оксана.

Рідні та близькі сім’ї просять небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування дружини відомого спортсмена.

“В ДТП під Ковелем загинув Андрій Романиця. Дружина перебуває у важкому стані. Потрібні гроші на лікування.. Хто не байдужий, готовий допомогти”, – пише Марія Носович.

Реквізити: 4149 4978 5105 1120 Турковець Ірина Петрівна (сестра Оксани)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Луцька вантажівка в'їхала у стовп (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів