Поділитись:

ЧАС інвестувати у свій простір, де є все необхідне для Вашого комфорту*

Понеділок, 14 січня 2019, 08:00
ЧАС інвестувати у свій простір, де є все необхідне для Вашого комфорту*

Центр міста, зручна транспортна інфраструктура, дитячі та спортивні майданчики, відпочинкові зони, ціле підземне паркове місто, продуктові мережеві магазини, вишуканий ресторан та бранч-кафе, центри краси і розкішна унікальна архітектура комплексу – все це переваги Яровиці.

Своїм покупцям пропонуємо, широкий вибір метражу та планувальних рішень, зручні підземні паркінги, оснащені витяжками, протипожежною безпекою, з антиковзаючим  покриттям та відеонаглядом. Встановлюємо систему відеоспостереження, шлагбаум на в’їзді у закриту територію комплексу.

Щоб покращити експлуатаційні характеристики та підвищити рівень звуко-і теплоізоляції будівель, використовуємо сучасну систему вентильованого фасаду «CUBE». Будівлі оснащуємо високонадійними безшумними ліфтами  MIZUI MITSUBISHI, встановлюємо панорамні, високоякісні, енергозберігаючі, шумоізоляційні вікна BRUGMANN. У кожній квартирі -  індивідуальне опалення і надійні німецькі котли VIESSMANN та сучасні радіатори VAILLANT.

Ми відповідаємо за енергоощадність наших об’єктів. Щоденно проводимо контроль за якістю будівництва, щоб ваше житло поєднало безпеку, комфорт та екологічність!

Більше інформації про будівництво Яровиці у центрі продажу за адресою: Яровиця, 17

Телефон: 050 4020505

Сайт: http://yarovytsya.com.ua/
 

Надрукувати
мітки:
коментарів