Поділитись:

Волинянам почали виплачувати допомогу на дітей

Понеділок, 14 січня 2019, 09:36

Для забезпечення виплати державних соціальних допомог та компенсацій в січні поточного року з державного бюджету в область надійшла субвенція у розмірі 156,4 млн гривень.

Кошти отримали 8 січня 2019 року, – повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА. 

Виплата державних допомог здійснюється щомісячно за поточний місяць, відповідно до Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету. 

Відповідно до порядку, фінансові органи протягом двох операційних днів після отримання коштів субвенцій надають органам Державної казначейської служби платіжні доручення щодо перерахування цих коштів на рахунки районних (місцевих) бюджетів. Отримані місцевими бюджетами кошти перераховуються упродовж двох днів на рахунки місцевих органів соціального захисту населення як головних розпорядників коштів, які, своєю чергою, не пізніше ніж у дводенний термін здійснюють виплату допомоги отримувачам.

За оперативною інформацією управлінь соціального захисту населення області, на сьогодні перерахування коштів на поштові відділення та рахунки банківських установ здійснено у Ковелі, Луцьку, Володимир-Волинську та Нововолинську, а також Володимир-Волинському, Іваничівському, Ківерцівському, Любешівському, Ратнівському, Рожищенському, Старовижівському, Шацькому та Турійському районах.  Виплата державних соціальних допомог продовжується та буде здійснена у терміни, передбаченні чинним законодавством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як 370 грн на рік за пацієнта приносять сімейному лікарю зарплату 16 тисяч, – пояснює Павло Ковтонюк (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів