Поділитись:

Скільки керівництво ВОДА наїздило у відрядження в 2018 році

Понеділок, 14 січня 2019, 14:00

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук впродовж 2018 року пробув у відрядженнях більше, аніж один робочий місяць.

Про це йдеться у відповіді на запит «Конкурента».

Зокрема, Сергій Кошарук 24 дні сумарно був у Києві. По одному дню в Рівному та Польщі, а також три дні в Дніпрі. На ці цілі виділено було 5174 гривні.

Заступниця голови Волинської ОДА Світлана Мишковець була у відрядженні у Волновасі (Донецька область) упродовж 4 днів, два дні у Києві та три – в Миколаєві. На ці цілі виділено 3150 гривень.

Заступник голови ВОДА Валентин Цьось, який лише кілька місяців тому зайняв на посаду, був два дні у Києві. А інший заступник – Денис П’ятигорець –пробув у Києві сумарно в відрядженнях 4 дні. На ці поїздки, відповідно до наданої інформації, грошей не витрачалося.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко сумарно 9 днів був у столиці і день в Вінниці. На ці цілі витрачено 480 гривень. Така ж сума витрат зазначена щодо його попередника Володимира Гунчика, який у відрядженнях був 8 днів – у Києві та Львові. А колишній заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов був у Києві (1 день) та Польщі (2 дні). Сумарно на ці цілі витрачено 3125 гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Губернатор Волині їхав у справах і натрапив на підозрілий ремонт дороги

Надрукувати
мітки:
коментарів