Поділитись:

Пішла щедрувати і пропала: на Волині розшукують 9-річну дівчинку

Понеділок, 14 січня 2019, 23:05
Пішла щедрувати і пропала: на Волині розшукують 9-річну дівчинку

У Ковелі у неділю, 13 січня, зникла 9-річна Дарина Лушникова. Востаннє її бачили близько 21:30.

Про це "Першому" розповіла бабуся дитини Олена Лушникова, яка саме перебувала у відділенні поліції.

За її словами, дівчинка зі своєю мамою, маминою подругою та сином подруги близько 19-ї години 13 січня заходили до неї щедрувати. Бабуся живе у Люблинці Ковельського району.

Звідти вони всі поїхали до Ковеля, розповідає жінка, і приїхали у місто десь близько 21:30. У Ковелі заходили в один із магазинів щедрувати. 

Як сталося, що мама не догледіла своєї дитини, – бабуся не знає. Невістка свекрусі розповідає, що вона зайшла в магазин по цигарки, вийшла – ані дитини, ні подруги з дитиною вже не було.

Вранці 14 січня мама зниклої дівчинки зателефонувала до бабусі і поцікавилася, чи нема дитини. Однак бабуся нічого про це не знала.

Подруга Ірина Семрак, з якою начебто і зникла дитина, ні на телефонні дзвінки не відповідає, ні у себе вдома не з’являється, каже бабуся.

"З 7-ї ранку я на ногах, бігаю, шукаю. Невістка не знаю де. Вона неблагополучна, ненадійна", – повідомила бабуся Олена Лушникова.

Також вона припускає, що її внучка десь закрита. Адже, каже, 9 років – це такий вік, коли дитина вже орієнтується і може сама додому потрапити.

Про те, що у Ковелі в районі Черьомушки зникла дівчинка, повідомляють і соцмережі.

"13.01 м. Ковель, район Черьомушки, пропала ЛУШНИКОВА ДАРИНА. Гляньте уважно на фото, будь-яка інформація щодо перебування Даринки буде корисна для пошуків. Контактний телефон бабусі 0501554481 (Лена)", – повідомила у Facebook Віра Шафранська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинку, яка в Ковелі пішла щедрувати і пропала, знайшли

 

Надрукувати
мітки:
коментарів