Поділитись:

Лучани скаржаться на сморід із вулиці Мамсурова

Вівторок, 15 січня 2019, 08:52
Лучани скаржаться на сморід із вулиці Мамсурова

фото ілюстративне 

У Луцьку постійно виникає проблема із неприємними запахами. 

Зокрема є багато скарг щодо розташування пункту зливу привозних господарсько-побутових стоків на вулиці Мамсурова. Журналісти Сфера-ТВ дізналися, чи дійсно ця проблемна локація створює дискомфорт людям, які мешкають поблизу.

На вулиці Мамсурова в Луцьку є спеціально відведене місце для зливу нечистот, асенізаційні машини там можна побачити доволі регулярно. Місцеві мешканці скаржаться на неприємні запахи, джерелом яких нібито і є цей об’єкт. Асенізаційні автомобілі на Мамсурова дійсно їздять доволі часто, як контролюється цей процес, чи дійсно він відповідає всім санітарним вимогам?

Директор «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк зазначає, що за цим пунктом зливу регулярно спостерігають. Він зазначив, що нещодавно трапилася аварійна ситуація, одна із труб вийшла з ладу, тому довелося змістити прийом асенізаційних машин на два колодязі. Однак і за цим спостерігають, а проблема незабаром вирішиться.

Віктор Гуменюк стверджує, що пункти зливу необхідні і це, мовляв, кожен розуміє. Усі вони спеціально створюються на околицях міста, все регулюється відповідними санітарними нормами. Те, що нині з’явилася тенденція розкрадати люки, – інше питання, але говорити про неприємні запахи недоцільно.

На думку Віктора Гуменюка, такі пункти зливу треба не ліквідовувати, а навпаки – створювати. Зрештою, важко не погодитися з тим, що продукти нашої, так би мовити, життєдіяльності потрібно утилізувати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На запах впливають навіть екскременти собак, – «Луцькводоканал» про сморід

Надрукувати
мітки:
коментарів