Поділитись:

Луцьке підприємство незаконно збувало автозапчастини через інтернет

Вівторок, 15 січня 2019, 09:31

На Волині припинили незаконну діяльність з продажу запчастин до авто через інтернет.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області. 

Співробітники податкової міліції Волині під часобшуків вилучили автозапчастини, що реалізовувалися кінцевому споживачеві, зокрема за посередництвом мережі інтернет, без відображення даних фінансово-господарських операцій у бухгалтерському обліку й сплати відповідних податків. 

У межах кримінального провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів), оперативники та слідчі управління фінансових розслідувань провели майже одночасно 5 обшуків за адресами здійснення діяльності одного з підприємств міста Луцьк та місць проживання його посадових осіб.

Правоохоронці виявили та вилучили документи фінансово-господарської діяльності товариства, комп’ютерну техніку, грошові кошти, а також товар – автозапчастини, що пропонувався і реалізовувався через мережу інтернет. До того ж підприємством формувався податковий кредит з ПДВ в адресу суб’єктів господарювання, які в цих операціях виступали вигодонабувачами.

Орієнтовна вартість вилучених товаро-матеріальних цінностей становить 10 мільйонів гривень. Наразі вживаються заходи щодо накладення арешту на вилученні ТМЦ. Слідство за фактом ухилення від сплати податків триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-прокурор з Волині буде стежити за роботою своїх колег

Надрукувати
мітки:
коментарів