Поділитись:

Біля Львова загорівся олійний завод "Майола" (відео)

Четвер, 17 січня 2019, 01:25
Біля Львова загорівся олійний завод «Майола» (відео)

Ввечері 16 січня у селі Ставчани неподалік Львова виникла пожежа на олійному заводі ПП "Оліяр", яке займається виробництвом олії, відомої під назвою "Майола".

Як повідомляє ZAXID.NET з посиланням на прес-службу ДСНС Львівщини, повідомлення до рятувальників про займання на заводі надійшло о 17:26.

За попередніми висновками, пожежа виникла в сушці з насінням соняшника. До гасіння залучили 16 одиниць техніки та понад 90 рятувальників.

Речник ДСНС Ігор Курус уточнив, що станом на 20:15 пожежу локалізували, тобто запобігли перекиданню вогню на інші об'єкти.

Пожежу загасили о 21:17. З людей ніхто не постраждав. Про завдані збитки та площу, на яку розгорнулася пожежа, повідомлять згодом.

До слова, у січні 2012 року на цьому ж заводі виникла надзвичайна ситуація, коли внаслідок викиду пари і решток олії були госпіталізовані семеро робітників.

ПП "Оліяр" працює у Ставчанах вже 20 років і за цей час перетворилось в одного з найбільших в Україні виробників рослинної олії, що випускає продукцію під марками "Майола", "Оліяр", "Соняшна" та "Родинна". У серпні 2013-го у віці 43 роки помер засновник і власник "Оліяру" Іван Залізний, який на той момент, за оцінкою Forbes, входив у п’ятірку найбагатших людей Львівщини. Після його смерті бізнес перейшов у власність його сім’ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві горить Києво-Печерська лавра (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів