Поділитись:

На "Волиньприродресурсі" – обшуки (фото, відео, оновлюється)

Четвер, 17 січня 2019, 09:51
На

фото ілюстративне

На комунальному підприємстві "Волиньприродресурс" тривають обшуки.

На

Слідчі дії тривають з 09:00 години ранку 17 січня. Про це повідомила прес-секретар Волинської обласної ради Оксана Лукашук. 

За попередньою інформацією, обшуки здійснюють співробітники Служби безпеки України зі столиці. 

Речниця облради Оксана Лукашук зазначила, що обшуки пов'язують із заявою керуючого сравами апарату ради Дмитра Дубняка про те, що нібито Президент України Петро Порошенко дав вказівки силовикам проводити обшуки на комунальних підприємствах Волиньради. 

На

"Дійсно, зараз тривають слідчі дії. На КП "Волиньприродресурс" присутні співробітники СБУ. Вони не пов'язують свої дії із вчорашньою заявою керуючого справами", – повідомила вона. 

Як розповів слідчий слідчого управління СБУ Павло Чурсін, дії здійснюються відповідно до ухвали суду. Жодної інформації про причини свого візиту  він не повідомив, посилаючись на таємницю досудового розслідування. 

Нагадаємо: у 2017 році Печерський районний суд Києва дозволив слідчим вивчати документи щодо КП "Волиньприродресурс", які перебувають в "Укрсиббанку". Відтак 15 лютого у приміщення Волинської обласної ради навідалися працівники Генпрокуратури України для "здійснення слідчих дій", однак не знайшли потрібної документації. Згодом у КП відреагували на обшуки і слідство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маски-шоу" у Волинській облраді: як це було (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів