Поділитись:

Депутатка розкритикувала «потужного радника Поліщука»

Неділя, 20 січня 2019, 15:11
Депутатка розкритикувала «потужного радника Поліщука»

Депутат Луцької міської ради Алла Надточій вирішила писати інформаційний блог «Суб’єктивні підсумки з Аллою Надточій» у себе на сторінці. Дебютний допис вона присвятила візиту Президента Петра Порошенка та критиці місцевої влади у господарській сфері.

«Одна цікава деталь: депутат, радник міського голови Ігор Поліщук обурився, що очільників міста не запросили на зустріч з президентом. Нагадаю усім нам, що у Луцьку уже два роки відсутній мер міста, а ті, хто хоче так себе назвати - не обрані громадою обласного центру на цю посаду», - зазначила депутат.

Вона зауважила, що керманичі міста не звертаються увагу на повсякденні проблеми лучан. Наприклад, попри високі тарифи, є чимало звернень зі скаргами, що температура гарячої води не відповідає нормативним параметрам, за які мешканці платять в повному обсязі. Або ж депутат піддала критиці очищення міста від снігу протягом тижня.

«На додаток, тротуари та дороги активно посипали чорною дрібнофракційною щебеневою масою (напевно для підвищення рівня сміття та непотребу на вулицях міста, адже, провалюючись у сніг, ця субстанція, яку дехто вважає супертехнологією останніх років, не дає жодного результату). Напевне, це ноу-хау запропонував головний радник міста, за що, я думаю, він отримає почесну грамоту чи чергову премію у 230%?», - написала депутат.

«Тільки не зрозуміло, чому такий потужний радник як Поліщук, який цього тижня на сторінках та екранах підконтрольних ЗМІ піарився грою на роялі, не зміг порадити нічого "дієвого" щодо дійсно господарського прибирання міста від снігу. Перефразую з цього приводу народне прислів'я: "На роялі грати - не вулиці прибирати!"», - додала в кінці Алла Надточій.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зелінський висміяв роботу Ігоря Поліщука у Луцьку (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів