Поділитись:

У Луцьку сталася ДТП за участі тролейбуса і легковика (фото)

Вівторок, 22 січня 2019, 02:27

У Луцьку на Київському майдані сталася ДТП: автомобіль AudiA6 зачепив тролейбус

Про це розповідає ІА"Волинські Новини"

Так, зі слів очевидців, тролейбус №5 рухався у напрямку Київського майдану у той час, коли водій AudiA6 зробив спробу його випередити. Однак, ймовірно, аби уникнути зіткнення із зустрічним транспортним засобом, в’їхав у тролейбус.
 

«Їду додому, дружина на восьмому місяці вагітності. Настрій гарний, бо сьогодні зробили УЗД. Завтра планували поїхати до Рівного, аби продати автомобіль – чистенький, після мийки. В крайній правій смузі їде тролейбус, я їду в крайній лівій. Попереду – червоний сигнал світлофору. Без попереджувального сигналу та без повороту тролейбус починає робити маневр вліво. Я починаю сигналити, тролейбус – «нуль емоцій». Намагаюсь втекти на зустрічну смугу. Але цього мені зробити не вдалося, оскільки на зустріч їхали автомобілі. Ось так ми й зупинилися. Не сварилися, тихо та мирно усе вирішили. Але приїхали із Луцького підприємства електротранспорту і хочуть з мене витрясти душу», - не без почуття гумору розповідає кореспонденту ІА "Волинські Новини" водій AudiA6.


На щастя, постраждалих під час ДТП немає. Обидва транспортні засоби відбулися мінімальними механічними ушкодженнями. На місці аварії працює поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на кільці зіткнулися дві автівки (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів