Поділитись:

Луцький нотаріус підробив документ для рівненського депутата?

Середа, 23 січня 2019, 12:50
Луцький нотаріус підробив документ для рівненського депутата?

На Рівненщині Сергій Анощенко намагається довести, що його незаконно звільнили з посади міського голови Вараша.

Нещодавно апеляційний суд у Львові таки скасував рішення депутатів Кузнецовської міської ради про дострокове припинення повноважень Сергія Анощенка. Однак поновлення Анощенка на посаді міського голови має бути предметом окремого судового розгляду. Про це заявив секретар міської ради Вараша Олександр Мензул.

Проте, зі слів Мензула, у справі з'явився ще один цікавий документ – ймовірно, підроблений. Депутат міської ради Анатолій Рожко надав суду нотаріально засвідчену заяву про те, що під час другого голосування за зняття Сергія Анощенка він нібито утримався від голосування, хоча раніше неодноразово Анатолій Рожко підтверджував своє голосування за припинення повноважень міського голови. Підозрюють, що цей документ підроблений. За справу візьмуться правоохоронні органи. 

Сергій АнощенкоСергій Анощенко

"Виходить, що Рожко підробив документ або Сергій Іванович допоміг йому підробити документ. Хтось з них, але однозначно це було в зговорі. Тут предмет дослідження не тільки апеляція, тут має бути окрема справа, де мають притягнути до відповідальності винних", – зазначив Олександр Мензул. 

Як відомо, нотаріально засвідчена заява з'явилася 14 січня і була зареєстрована у Луцьку. 

Довідково (за матеріалами Володимирець.City): 

Сергію Анощенку депутати оголосили недовіру 15 грудня 2017 року. За його відставку голосували двічі, після того, як не підтримали звіт про виконану роботу. За версією Анощенка, депутатам не вистачило одного голосу, тому він чинний керівник міста. Хоч депутати стверджують, що все було законно. Свій спір вони вирішували у суді.

У 2013 році депутати Вараша вже оголошували міському голові недовіру і відправляли його у відставку. Однак у 2015 році Анощенко знову переміг на виборах.

Надрукувати
мітки:
коментарів