Поділитись:

ПАККО та Вопак вимагають, щоб Пустовіт відповів за слова

Середа, 23 січня 2019, 16:34
ПАККО та Вопак вимагають, щоб Пустовіт відповів за слова

Під час засідання виконавчого комітету виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що у двох великих торгових точках Луцька працює одна людина. Бізнес вимагає спростування.

«Сьогодні під час засідання виконавчого комітету розглядалося питання про погодження режимів роботи окремих торгових закладів. Зокрема, гуртівня ПАККО на вулиці Клима Савура, 21 та супермаркету «Вопак» на Київському Майдані, 11. Виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що цим закладам режим роботи погоджений не буде, оскільки на Вопаку та ПАККО працює одна людина», - коментує піар-менеджер торгових мереж Вопак та ПАККО Ольга Андрієвська.

Григорій Пустовіт дослівно сказав: «Про режим роботи магазину «Вопак»№1407 і гуртівня ПАККО 1805 – один чоловік на два великих магазини працює. Ну це не правильно. Так не може бути». По тому додав, що страху не буде, якщо питання режиму роботи знімуть з порядку, а на наступне засіадання виконкому запросять власників закладів, де за інформаціє Пустовіта, не працевлаштовані люди.

Ольга Андрієвська зазначила, що керівництво закладів, почувши в медіа таку інформацію, вирішило негайно відреагувати.

«Це недостовірно, не відповідає дійсності. Ми зібрали у наших службах інформацію скільки працівників працює конкретно у Луцьку у чотирьох торгових закладах. Відповідно це оформили це в офіційному листі на ім’я Григорія Пустовіта, підписали і відправили», - зазначила Андрієвська.

Менеджмент торгових закладів вимагає спростування. У приватній розмові, пояснила Ольга Андрієвська, Григорій Пустовіт зазначив, що отримав таку інформацію від фіскалів та готовий на зустріч для з’ясування обставин.

«Всі працівники і на торгових мережах, і на центральному офісі є офіційно працевлаштовані. За них сплачуються податки. На відміну від багатьох інших підприємств», - додала піар-менеджер.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У діях Пустовіта помітили корупцію

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
13:13
15 листопада 2023
11:26
19 липня 2023
11:00
09:30
18 лютого 2022
19:00
24 грудня 2021
22 жовтня 2021