Поділитись:

Яскраві б'юті-образи "Золотого глобусу": голлівудський макіяж, який легко повторити вдома*

Середа, 23 січня 2019, 17:47
Яскраві б'юті-образи

Більшість дівчат погодяться, що голлівудські червоні доріжки - це багата скарбниця ідей для вбрання та макіяжу. На жаль, дорогі дизайнерські сукні "простим смертним" здебільшого недоступні. А от декоративна косметика в інтернет-магазині чи найближчому бутику завжди до ваших послуг! Тому повторити найвдаліші зіркові образи "Золотого глобусу" минулих років, зібрані в цій статті, не становитиме труднощів. До того ж ми підготували дайджест б"юті-трендів 2019, які були помічені на останній церемонії нагородження.

2006: Енн Гетевей

Яскраві б'юті-образи

Вдале поєднання класики і незвичайного акценту: червону помаду цікаво доповнить синя туш. Це не настільки екстремальне рішення, як нафарбуватися насичено-блакитними тінями, проте виглядає сміливо та свіжо. Якщо ви наважилися на такий мейкап, то візьміть приклад з Енн і вчасно зупиніться. Вії кольору неба - це яскравий елемент, тому використовувати ще й інші засоби було б занадто. Досить підкреслити контур очей олівцем схожого кольору, а брови оформити нейтрально. Не забувайте, що червоні губи вимагають ідеально рівної та світлої шкіри, тому підібрати тональний засіб і консилер "правильного" відтінку вкрай важливо. Фінальний штрих - хайлайтер, що додасть здорового сяяння та об"ємності вашому обличчю.

2009: Дженьюарі Джонс

Яскраві б'юті-образи

Коли бажаєте виглядати елегантно та гламурно, обирайте безпрограшний варіант - ретро-образ, як у зірки серіалу "Божевільні". Волосся, укладене в крупні локони, гармонійно доповнить макіяж у стилі Мерілін Монро, а саме спокусливі стрілки, яскраві губи та бездоганна фарфорова шкіра. Це той випадок, коли підводка для очей має бути вугільно-чорною, щоб погляд вийшов максимально глибоким і таємничим. Не бійтеся малювати насичені чіткі лінії, адже вони - основа цього макіяжу. До речі, брови теж мають бути виразними й помітними, навіть якщо ви яскрава блондинка. Підбираючи помаду, зверніть увагу на варіації червоного, наприклад, на актуальний у цьому сезоні кораловий або ж помаранчевий, як це зробила Дженьюарі. Рум"яна варто обрати в такій же колірній гамі.

2012: Шарліз Терон

Яскраві б'юті-образи

Багато глядачів порівнювали акторку з балериною. Дійсно, колірна гама, яку візажисти Dior обрали для Шарліз, виглядала надзвичайно жіночно та вишукано. Щоб повторити образ красуні, оберіть матуючу тональну основу: вона має бути достатньо щільною та перекрити всі недоліки. Використайте перлинні тіні з перламутровим фінішем. Рекомендуємо наносити їх вологим способом на праймер, аби колір зберігав насиченість і сяйво якнайдовше. Для вій оберіть туш із пухнастою щіточкою, що добре піднімає та передає пігмент, створюючи драматичний ефект. Губи нафарбуйте спочатку помадою, а потім покрийте напівпрозорим нюдовим блиском. Рожеві рум"яна з персиковим підтоном на яблучках щік і вилицях нададуть вигляду свіжості.

2013: Дженніфер Лоуренс

Яскраві б'юті-образи

Чудовий вибір, якщо бажаєте зробити акцент на очі, а класичний smoky eyes уже набрид. Звичні чорно-сірі тіні добре замінять золоті та коричневі відтінки. Як того вимагає традиційна техніка, нашаровуйте кольори від найсвітлішого до найтемнішого, рухаючись у напрямі до зовнішнього куточка ока. Використовуйте матові текстури, проте на рухливу повіку можна нанести трохи шимеру для більш святкового ефекту. Після цього підкресліть контур чорним олівцем. Поширена думка, що цей прийом візуально зменшує очі. Таке твердження справедливе лише для чітких ліній: ретельно розтушуйте лайнер, тоді він, навпаки, зробить погляд більш відкритим і виразним. Що стосується брів, то вони не мають привертати зайву увагу, достатньо укласти їх помадкою. Наостанок доповніть образ накладними віями і нанесіть ніжно-рожевий блиск для губ .

2017: Емілі Ратаковскі

Якщо ви темноока смаглявка, як Емілі, обов’язково візьміть на замітку її образ. Він водночас простий, природний і неймовірно звабливий. Під тональній крем нанесіть праймер із сяючими часточками, аби створити на шкірі природне сяяння. Брови зачешіть наверх і зафіксуйте форму безбарвним гелем. Повіки нафарбуйте тінями золотистої гами, найкраще використати шимерні або металічні текстури. Цього разу відмовтеся від накладних вій і обмежтеся тушшю, яка забезпечить додаткову пишність і розділення. Бронзер, нанесений під вилиці та по контуру обличчя, надасть об"ємності та відпочилого вигляду. А рідкий хайлайтер на виступаючих зонах додасть ще більше свіжості та здорового сяйва. Чудово доповнить мейкап морквяний чи теракотовий відтінок губної помади.

Тренди-2019

Техніка smoky eyes у цьому сезоні ніби отримала друге дихання, проте зазнала змін. Зірки кіно й телебачення вражали не лише чорними, але й червоними, смарагдовими і блакитними димчастими тінями. Цікаво, що більшість красунь підібрали косметику в тон до вбрання, як це зробили Леді Гага, Люпіта Ніонго та Лілі Рейнгарт.

Бронзові, золоті та срібні відтінки, а також природний нюдовий макіяж можна назвати справжніми старожилами: ці тренди не втрачають актуальності вже кілька років, що підтвердили своїми б"юті-образами Емілі Блант, Пенелопа Круз і Джулія Робертс.

Ще одна незаперечна героїня останнього "Глобусу" - соковита помада. У фаворі були ягідні, коралові й темно-червоні кольори.

Надрукувати
мітки:
коментарів