Поділитись:

Попросили закурити і побили: в Луцьку вночі напали на дідуся

Четвер, 24 січня 2019, 08:55

У Луцьку невідомі напали на дідуся і побили його. 

Інцидент трапився у ніч на 24 січня. Про це повідомив у Facebook користувач Діоніс Афоніч. 

Як розповів чоловікові дідусь, спершу у нього запитали, чи є щось закурити, а потім повалили його на землю і почали гамселити. Також порвали і сумку з пожитками, з якими він ішов додому. 

Дідусь живе на вулиці Гулака-Артемовського з іншим пенсіонером, який є сліпим. Його дочка перебуває у Польщі. Відтак подзвонити і попросити, щоб чоловіка забрали, було нікому. Поліцію постраждалий викликати відмовився, "швидку" теж. 

"Я його впустив погрітися, зробив йому чаю. Думаю, що робити далі.  Руки у нього побиті, голова – в крові, певно, теж розбита, ніс побитий, і це тільки те, що видно. Кров, рани, гематоми... Так, дідусь ішов трішки випивший – чути амбре – але це хіба привід? Нападати на людину, тим паче старенького дідуся? Таким тваринам і приводу не потрібно... Зграя шакалів... Напали на беззахисного старого чоловіка, який завідомо не дасть здачі", – обурився чоловік. 

Із його слів, це сталося біля історичного факультету. Відтак чоловік просить допомогти знайти нападників. 

Також він додав, що згодом таки викликав "швидку" і поліцію. Дідуся забрали у травмпункт.

"З розмови лікарів я зрозумів, що у нього підозра на струс та гематому в\на голові. Чоловікові дуже тяжко дісталося, говорить тяжко та незрозуміло, плутається в словах. Надіюся, з ним буде усе гаразд",  – додав рятівник дідуся. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погрожував відрізати руку: в Києві розлючений батько побив вчителя (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів