Поділитись:

У луцькій автошколі випробовували "п'яні окуляри" (фото)

Четвер, 24 січня 2019, 10:28
У луцькій автошколі випробовували «п'яні окуляри» (фото)

У Луцьку презентували унікальний засіб для профілактики керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляється на сторінці патрульних в мережі Facebook.

Учора, 23 січня, в автошколі на вулиці Карбишева поліцейські вперше презентували спеціальні окуляри "Drunk Busters". Ці окуляри імітують візуальне сприйняття світу очима нетверезого водія, вони спотворюють зір подібно до того, як це робить алкоголь, потрапляючи до організму людини. Перевагою окулярів є те, що люди, які їх надягають, можуть усвідомити, наскільки уповільнюється та змінюється їхнє світосприйняття. Знявши окуляри, відразу можна порівняти ці відчуття та зрозуміти, що сідати нетверезим за кермо – злочин з жахливими наслідками.

У луцькій автошколі випробовували «п'яні окуляри» (фото)

У луцькій автошколі випробовували «п'яні окуляри» (фото)

До слова, з початку року волинські патрульні виявили 54 нетверезі особи за кермом.

З метою профілактики вчинення цих правопорушень патрульні проводять роз’яснювальну роботу, пропагують здоровий спосіб життя та закликають неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Відтепер до списку профілактичних заходів додається випробування за допомогою окулярів "Drunk Busters". Кожен учень автошколи зможе на власні очі переконатись, що нетверезий водій – це потенційний убивця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку п'яний водій на "євроблясі" скоїв аварію і втік, залишивши авто

Надрукувати
мітки:
коментарів