Поділитись:

Художня студія у "Промені": у чому переваги (фото)*

Четвер, 24 січня 2019, 18:18
Художня студія у

Дитячий розважальний центр "Смугастий носоріг" має чарівне місце – художню школу для дітей віком від 3-х років. У ній проводиться навчання основ образотворчого мистецтва, відбуваються знайомства з різноманітними жанрами та, безумовно, цікава навчальна програма за віковими групами. Індивідуальний підхід, безперервна комунікація з дітьми під час занять та перерви з чаюванням.

Художня студія у

У студії працює кваліфікована команда викладачів, які допоможуть розвинути в дитини любов до прекрасного, фантазію, креативне мислення.

Художня студія у

Ще "Смугастий носоріг" пропонує зручну послугу "Майстер-клас у будь-який час". Кожного дня з 11:00 до 21:00 батьки мають змогу привести дитину на майстер-клаc та
залишити виготовляти будь-який виріб із запропонованих у майстерні. 

Художня студія у

Художня студія у

Також пропонуються виїздні майстер-класи у школах, садочках, на вечірках.

Ще на території майстерні є крамничка подарунків ручної роботи (блокноти, іграшки, листівки, картини, текстиль з художнім розписом). Тут можна замовити й індивідуальний
подарунок.

Художня студія у

Перевагою навчання у художній школі є постійні знижки на послуги у розважальному комплексі "Смугастий носоріг", а саме: при купівлі абонемента на навчання в художній школі – перше заняття безкоштовне, та -20%  на перукарню для учнів творчої майстерні та їх батьків.

"Смугастий носоріг" – місце щасливих, творчих та освічених дітей.

Художня студія у

+380 (66) 770 07 50

РЦ "Промінь", просп. Президента Грушевського, 2

Надрукувати
мітки:
коментарів