Поділитись:

Інсталяції для унітаза Grohe*

П'ятниця, 25 січня 2019, 09:23

Інсталяції для унітаза Grohe - практичне рішення при обмеженій площі санвузла. Їх купують в комплекті з підвісними унітазами. Конструкція - міцна висока рама, вгорі якої змонтований бачок. На його передній стінці розташована кнопка управління зливом. Монтаж приховує в стіні систему комунікації.

Трішки історії

Німецький підприємець Фрідріх Грое, в 1936 році зареєстрував своє підприємство з випуску сантехнічних конструкцій. Протягом терміну функціонування, бренд Grohe характеризується як якісний і надійний. Для оснащення санітарних вузлів готелів, оздоровчих комплексів менеджери намагаються купити інсталяцію для унітазу Grohe (https://santehrai.com.ua/catalog/installjacii/installjacii-dlja-unitazov/maker/grohe).

Заводи виробники розташовані в Німеччині, Канаді, Португалії, Таїланді, Китаї. У 2001 році, на Україні, в Києві розпочало роботу дочірнє підприємство ТОНГРО

Чому обирають бренд Грое

  • Установка підвісного унітазу дозволяє економно розподіляти площа санвузла;
  • Простір для неординарних дизайнерських рішень;
  • Якість і вигідна ціна інсталяції для унітазу Grohe привертають покупців;
  • Система управління витратою води знижує комунальні витрати;
  • Злив води не виробляє багато шуму.

Технічні особливості інсталяцій для унітазу Grohe

Инсталлации для унитазов Grohe><span class=Инсталлации для унитазов Grohe

В каталозі пропонованих товарів можна вибрати одне з двох конструктивних рішень:

1. Rapid SL - універсальна компоновка інсталяції для унітазу Грое, яку можна встановлювати навіть на гіпсокартонні стіни. Навантаження сталевої рами витримує вагу в 400 кг. Додаткові кронштейни, дозволять встановити інсталяцію навіть в кутку.

2. Solido - регульована висота сталевої рами з антикорозійним захисним шаром. Висоту розміщення бачка можна варіювати в межах ± 20 см. Кріплення здійснюється тільки на підлогу ніжками або кріпильними болтами на несучі стіни.

Головним елементом, який забезпечує злив води, є кнопка змиву. Вона не прихована і легко розбирається. Через цей отвір, при необхідності, проводяться ремонтні роботи. Рама і бачок залишаються за стіною.

Пропонуємо купити інсталяцію для унітазу Грое в Україні на сайті Santehrai двох технологій:

1. Whisper. У такій конструкції опорні труби підводяться окремо, знижуючи вібрацію на конструкцію в цілому. Змив відбувається без зайвого шуму.

2. EcoJoy. Регульований злив води. Можна зупинити потік, так економно регулювати витрату води.

Надрукувати
мітки:
коментарів