Поділитись:

Куди скаржитися на автохамів в Луцьку

П'ятниця, 25 січня 2019, 10:03

Луцькі муніципали вкотре покарали водіїв-порушників адміністративними протоколами. 

Про це повідомляє департамент муніципальної варти у Facebook. 

Зокрема під час патрулювання містом мунвартівці помітили на вулицях Кравчука, Потапова, Євгена Сверстюка, Степана Бандери, Єршова та Стрілецькій припарковані на тротуарах та пішохідних доріжках автомобілі. А це суперечить п.п. 2.5.5.1.7. «Правил благоустрою міста Луцька» та перешкоджає руху пішоходів.  На усіх водіїв цих машин інспектори склали адміністративні протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Також муніципали наголошують: якщо ви помітили автомобілі, які припарковані з порушеннями у дворах, на зелених зонах чи дитячих майданчиках, у парках чи скверах, повідомляйте у департамент муніципальної варти Луцької міської ради за телефоном «гарячої» лінії відділу «Група швидкого реагування» 067-0000-679. 

Довідково: 

п.п. 2.5.5.1.7.: на об’єктах благоустрою міста Луцька заборонено заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах (луги, галявини тощо) міста та паркувати на них транспортні засоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Закон про паркування: скільки автівок евакуювали у Луцьку за 4 місяці

Надрукувати
мітки:
коментарів