Поділитись:

Комплекти садових меблів - найкращий варіант облаштування вашої дачі*

П'ятниця, 25 січня 2019, 10:17

Відпочивати на природі - суцільне задоволення! Особливо яскраво це відчувається в колі родини або друзів. А якщо ви недавно стали щасливим власником котеджу, будинку в передмісті або заміської дачі, то це задоволення буде відчуватися подвійно, адже кожен будинок обов'язково включає присадибну ділянку.

Щоб відпочинок на природі став по-справжньому приємним і повноцінним, необхідно купити садові меблі. Вона стане в нагоді незалежно від місця, де ви збираєтеся відпочивати - виїжджаючи на природу за місто або ж на дачу. Якщо ви великий шанувальник регулярних виїздів за місто, то більше підійдуть комплекти для пікніка, а ось до вибору меблів для дому в передмісті слід підійти з усією серйозністю. Незалежно від того, до якого типу садибної ділянки відноситься ваша заміська нерухомість, тільки правильне її облаштування гарантуватиме повноцінний релакс і принесе стовідсоткове задоволення.

Чому комплекти садових меблів - найкращий варіант облаштування котеджу або дачі?

Такі комплекти спеціально розроблені для облагородження територій - їх можна встановити на ділянці біля будинку або ж на відкритій веранді. Вони використовуються домовласниками для комфортного відпочинку всією сім'єю або пікніка з друзями. Залежно від свого призначення, ці комплекти можуть включати: столи зі стільцями, зручні крісла і крісла-качалки, гамаки і лежаки, дивани, лавки і навіть гойдалки з навісом.

Купити садові меблі комплект господарі будинків і котеджів прагнуть тому, що такі комплекти створюються в сучасному стилі і яскравих кольорах, бувають що вони зроблені і «під старовину», а також в популярному сьогодні європейському стилі. Надійні, зручні, екологічні та стильні комплекти - це краща прикраса вашого будинку й саду. Кожен такий комплект сприяє здоровому відпочинку і створює особливу атмосферу спокою і затишку на вашому дворі.

Найпопулярнішими серед українських домовласників в 2019 році залишаються комплекти меблів з ротанга і пластику.

Садові меблі з ротанга

Садові меблі з ротанга привертають увагу за рахунок своєї досконально продуманій конструкції і надійності. Незважаючи на свою легкість, всі стільці з ротанга відрізняються надійними ніжками і здатні витримувати чималі навантаження. Ротангова стрічка, з якої виконуються спинки крісел, повністю повторить кожен вигин вашого хребта, тому в таких кріслах дуже приємно посидіти на веранді, потягуючи каву або заглибившись в читання улюбленої книги.

У національній мережі магазинів «Стіл і Стілець» завжди можна як купити садові меблі з штучного ротанга (техноротанга), так і з ротанга натурального (виконується зі стовбурів ротангів пальм). Через свою виняткову надійність і гнучкості такі меблі вже котрий рік є лідером продажів на ринку СНД. Такі меблі однаково добре виглядають як на прибудинкових ділянках і верандах, так і в літніх лаунж-зонах ресторанів і кафе.

Переваги садових меблів з ротанга:

  • екологічність і абсолютна безпека для здоров'я;
  • естетичність і привабливий дизайн;
  • невибагливість і простота в догляді;
  • довговічність і зручність.

Садові меблі з пластика

Будь-які садові меблі повинні відповідати не лише загальному стилю будівлі і ландшафтному дизайну, а й бути виконані з якісних і стійких до високої вологості матеріалів. Це безперечна вимога, так як використовуватися вони будуть (в першу чергу) на вулиці. Саме тому садові меблі пластикові - ще один хіт продажів серед українських домовласників.

Практичні, зручні, надійні і красиві - саме такими є всі сучасні комплекти садових меблів з пластика. Чимале значення має також екологічність і міцність конструкції кожного столу, крісла і стільці, що входить в пропоновані набори. Особливо привабливими пластикові меблі тим, що коштують вони недорого, та мають дуже привабливий дизайн і відмінно переносить атмосферні опади.

Будь-які сучасні меблі для дачі із пластику - це максимальна комфортність, ергономічність, анатомічні вигини спинок лавок і крісел, а також ідеально підібрана висота столів та стільців. Дизайн таких меблів часто заворожує - всі комплекти створені з урахуванням практичності, зручності і естетичності.

Використання наших меблів одним лише садом не обмежується - вони ідеально підходить для альтанки, тераси та дерев'яної мансарди. Також можна використовувати ці оригінальні пластикові столи та стільці для будь-якого літнього кафе.

Надрукувати
мітки:
коментарів