Поділитись:

"Я тебе заб’ю": на Волині чоловіка посадили за погрозу прокурору

П'ятниця, 25 січня 2019, 14:56
«Я тебе заб’ю»: на Волині чоловіка посадили за погрозу прокурору

У Нововолинському міському суді підсудний погрожував прокурору, яка наполягала на продовженні йому строку тримання під вартою. За такі дії він проведе рік і п'ять місяців за ґратами. 

Про це йдеться у вироку суду від 17 січня 2019 року. 

Нагадаємо: інцидент трапився у грудні 2017 року під час підготовчого судового засідання у кримінальному провадженні. Раніше повідомляли, що 27-річного молодика вже судили за зґвалтування та грабіж. Прокурор Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури внесла клопотання про продовження строку тримання під вартою обвинуваченому. Після проголошення судом ухвали підсудний почав себе вести агресивно, вигукував "Для чого ти це зробила", "Я тебе заб'ю". Також він порізав собі руку.

Проте сам чоловік усе заперечив. Він запевнив, що погрози лунали в бік його співмешканки, з якою на той час перебував у поганих стосунках. Натомість жінка підтвердила, що образливі слова чула, але кому вони були адресовані, не знає. До того ж вона наголосила, що неприязні в їхніх стосунках нема. 

Отож, вислухавши усіх свідків, які підтвердили факт погрози, а також взявши до уваги докази (відео з камери спостереження), Нововолинський міський суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у виді позбавлення волі на один рік і п'ять місяців.

Вирок може бути оскаржений до Волинського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині під час чаркування юнак встромив вітчиму ніж у спину

Надрукувати
мітки:
коментарів