Поділитись:

Мистецтво продавати

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 26 січня 2019, 07:40

Реклама заполонила усе наше життя. Вона на вулиці, в/на транспорті, на телебаченні, в інтернеті... Її настільки багато, що й інколи мимоволі до неї звикаєш. Чи так лише здається? 

Є реклама, яка дратує, є реклама з дурнуватими віршиками, але якщо ви звернули на неї увагу – вона діє. А це означає, що її творці – професіонали і досягли поставленої цілі.  Що не завжди можна сказати про ті тексти, які трапляються в інтернет-оголошеннях. Їх значно побільшало на теренах Фейсбуку після заборони "Вконтакте". На перший погляд нічого дивного, але як вдуматися...

Ну от, наприклад, коли продають ОРИГІНАЛЬНІ кросівки Аdidas за 400 грн. Або коли продають МАЙЖЕ новий телефон. То він новий чи "б/у"? Або НАПІВПОРОДИСТЕ кошеня. Про породи котиків можете прочитати в нас більше. Й одне із моїх улюблених – продаж весільних суконь. Зазвичай це пишні і масивні сукенки і текст таких оголошення стандартний: "Продам весільну сукню. Одівала ЛИШЕ РАЗ". При чому весь акцент на тому "ЛИШЕ РАЗ". Ну якщо весільну сукню одна й та ж людина має привід одівавати не один раз – це трохи дивує. Хіба ні?

Та й багато-багато інших прикладів. Впевнена, що й ви не раз на такі натрапляєте. Пригадаєте – діліться! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Vox Dei: експерти розповіли про дратівливу рекламу і оцінили рекламний Луцьк

Надрукувати
мітки:
коментарів