Поділитись:

Державний фонд регіонального розвитку зніме з фінансування полігон та пожежну машину

Субота, 26 січня 2019, 02:27
Державний фонд регіонального розвитку зніме з фінансування полігон та пожежну машину
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

Декілька об’єктів в області з різних причин втратять можливість фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

Про це розповідає ІА "Волинські Новини".

Про це йшлося під час засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку 25 січня.

Декілька об’єктів на Волині планують зняти з фінансування за кошти ДФРР. Як розповів заступник голови Волинської ОДА Валентин Цьось, йдеться, зокрема про будівництво полігону твердих побутових відходів у Горохові. Громада виступила проти та запропонувала розробити більш досконалий проект. Наразі в районі немає жодного сертифікованого полігону, є лише понад 50 стихійних сміттєзвалищ навколо Горохова. За 20 мільйонів гривень побудувати новий полігон можна протягом шести місяців.

Також пропонують зняти кошти ДФРР з фінансування реконструкції стадіону «Дружба» в селищі Голоби Ковельського району. Для завершення робіт потрібно ще 1,3 мільйона, а такі кошти пропонуватимуть знайти у місцевих бюджетах. Торік планували придбати пожежну машину для Городищенської ОТГ. Відбувся тендер, надійшло 1,8 мільйона з загального фонду ДФРР, але не отримали кошти спецфонду. Відповідно, 1,8 мільйона довелося повернути в держбюджет. Пропонують шукати інші шляхи фінансування придбання автомобіля. Також з переліку хочуть виключити будівництво спортивних майданчиків із штучним покриттям у Рожищі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, як на Волині вирішити питання щодо спортшколи

Надрукувати
мітки:
коментарів