Поділитись:

WhatsApp, Instagram і Facebook Messenger обʼєднають на рівні інфраструктури

Субота, 26 січня 2019, 05:26

Виконавчий директор Facebook Марк Цукерберг планує взаємну інтеграцію служб обміну повідомленнями в соціальних мережах WhatsApp, Instagram і Facebook Messenger. На його думку, це дозволить поліпшити контроль за підрозділами, які займаються месенджерами.

Про це розповідає theБабель, посилаючись на The New York Times.

Усі три месенджери продовжать працювати як окремі програми, але їхня базова інфраструктура обміну повідомленнями буде уніфікована. Facebook планує завершити цю інтеграцію до кінця 2019 або на початку 2020 року.

Повідомляється, що на вимогу Цукерберга всі програми включали наскрізне шифрування, що підвищує захищеність розмов. Після того як зміни почнуть діяти, користувач Facebook зможе, наприклад, надіслати зашифроване повідомлення тому, у кого є тільки обліковий запис WhatsApp.

Зібравши воєдино всю інфраструктуру додатків, Цукерберг хоче підвищити корисність соціальній мережі для мільярдів користувачів в екосистемі Facebook. У компанії відзначили, що якщо користувачі будуть частіше взаємодіяти з додатками Facebook, компанія теж зможе розвивати свій рекламний бізнес або додавати нові сервіси, щоб заробляти гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Vodafone Україна з лютого відключає MMS

Надрукувати
мітки:
коментарів