Поділитись:

Голова Гіркополонківської ОТГ отримуватиме 25 тисяч гривень щомісячно

Субота, 26 січня 2019, 13:12
Голова Гіркополонківської ОТГ отримуватиме 25 тисяч гривень щомісячно

Від кожної сесії в Гіркополонківській ОТГ не знаєш тепер чого й очікувати. Знову не обійшлася без дискусій з приводу преміювання її очільниці Ніни Симонович.

Про це йдеться на сайті Волинські новини.

Під час сесійного засідання обранці вирішили, що голова отримуватиме заробітну плату з преміальними у сумі 25 тисяч гривень щомісячно.

Першочергово комісія з питань етики подала пропозицію щодо призначення голові премії у розмірі 150% посадового окладу, але депутати не підтримали це рішення. Після дискусій та кількох голосувань обранцям вдалося все ж таки дійти згоди і більшістю голосів вони затвердили щомісячне преміювання Ніни Симонович у розмірі 120% посадового окладу, що в загальному складатиме 25 тисяч гривень щомісячного доходу голови.

Разом з тим, депутати на сесії не схвалили рішення про фінансування харчування дітей 1-4 класів, яке у 2018 році оплачувалося рівними частинами між батьками та сільською радою – 50 на 50. Цього ж року знижку на харчування мають лише пільгові категорії школярів, відтак, більшість дітей не зможуть харчуватись за зниженими цінами.

Нагадаємо: У Головному управлінні Націоніальної поліції Волинської області зареєстровано заяву голови Гіркополонківської об'єднаної територіальної громади Нині Симонович щодо неправомірних дій депутатів вищезгаданої ОТГ під сесійного засідання, яке відбулося 3 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал під Луцьком, або Великий переполох у маленькій Гіркій Полонці

Надрукувати
мітки:
коментарів