Поділитись:

Чоловік у Луцьку намагався викрасти пістолет

Субота, 26 січня 2019, 17:05
Чоловік у Луцьку намагався викрасти пістолет

У стані алкогольного сп’яніння уродженець смт Голоби Ковельського району намагався викрасти пістолет для силіконового клею. Вартість його становить майже 184 гривні. Молодий чоловік також хотів поцупити і кукан «KAIDA» на нержавіючому тросі, який коштує 153 гривні і 33 копійки. Злочин він намагався скоїти у магазині «Сьогодні», що по вулиці Сенаторки Левчанівської 15 травня минулого року. Речі, які намагався присвоїти, заховав в кишені свого одягу і, оминувши каси, попрямував до виходу. Але працівники магазину затримали грабіжника.

Чоловік раніше не був притягнутий до кримінальної відповідальності. Проте гріхи за душею має. Півроку він користувався знайденим на цій же вулиці посвідченням учасника бойових дій. У документі замінив фотокартку власника на свою і користуватися нею в громадському транспорті, щоб їздити безкоштовно.

У судовому залі свої провини визнав повністю. До обставин, що пом'якшують покарання обвинуваченого, суд відніс щире каяття і активне сприяння розкриттю злочину. Проте стан алкогольного сп'яніння – обтяжуюча обставина.

За сукупністю злочинів Луцький міськрайонний суд Волинської області остаточно призначити покарання до відбуття у виді обмеження волі строком на один рік і шість місяців. Проте на підставі ст.ст.75,76 КК України звільнити від відбуття призначеного йому покарання, якщо він протягом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки. А саме - не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим центром пробації. Також періодично з'являтися у центр для реєстрації та повідомляти про зміну місця проживання і роботи.

Чоловік сплатив судові витрати у розмірі 1859 гривень за проведення судових експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині пенсіонерку засудили за ляпас дівчинці, яка голосно гралася в дворі

 

                                              

 

Надрукувати
мітки:
коментарів