Поділитись:

«Луцьк повинен зберегти свій капітал», – Андрій Покровський про розвиток міста

Понеділок, 28 січня 2019, 14:00

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський вважає, що стратегія розвитку обласного центру до 2030  – це важливий документ, який потрібно виважено та комплексно готувати.

Про це він сказав у понеділок, 28 січня, під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Обранець громади подякував департаменту економічної політики за те, що майже всі його пропозиції були враховані (30 пропозицій) та зазначив, що головне завдання для міста: зберегти капітали, які в ньому залишилися.

«Ми повинні захищати місцевого інвестора та не давати можливості відтоку фахової робочої сили до інших країн. Луцьк повинен зберегти свої як матеріальні, так й інтелектуальні капітали», – зазначив він.

Політик каже, що для успішної стратегії, участь у її підготовці повинні брати усі: від влади до підприємців, які працюють в обласному центрі.

«Потрібна прозорість, відкритість та постійний діалог. Необхідно завжди шукати компроміси», – резюмував Андрій Покровський.

Нагадаємо, що департамент економічної політики міської ради займається розробкою стратегії розвитку Луцька до 2030 року. Раніше, під час засідання профільного комітету лише два депутати внесли свої пропозиції: 1 від Тараса Шляхтича та 30 від Андрія Покровського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За таке прибирання вулиць у Луцьку потрібно штрафувати, а не премії виписувати, - Андрій Покровський

Надрукувати
мітки:
коментарів