Поділитись:

Луцьким спортсменам виписали стипендії

Вівторок, 29 січня 2019, 16:32

Луцька міська рада впродовж 2019 року виплачуватиме стипендії спортсменам.

Загалом таких спорсменів 20. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Отож, у 2019 році отримуватимуть стипендії:

1. Алєксєєнко Христина В'ячеславівна – кандидат в майстри спорту України з веслування на байдарках і каное, чемпіонка та срібній призер чемпіонату України серед дівчат.

2. Ахмедова Дана Андріївна – майстер спорту України з плавання, срібна призерка чемпіонату України.

3. Боровська Надія Іванівна – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіонка України, 10 місце на чемпіонаті Європи.

4. Гальчун Валерія Анатоліївна – кандидат в майстри спорту України з веслування на байдарках і каное, призерка чемпіонату України серед дівчат.

5. Гуцол Євген Миколайович – майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон України.

6. Давидчук Вікторія Валеріївна – кандидат в майстри спорту України з важкої атлетики, призер чемпіонату України серед молоді.

7. Демчина Ольга Андріївна – кандидат в майстри спорту України з веслування на байдарках і каное, чемпіонка України серед дівчат.

8. Дорошенко Юлія Олександрівна – кандидат в майстри спорту України з велосипедного спорту, чемпіонка України серед юніорів.

9. Климець Ірина Володимирівна – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіонка України, 11 місце на чемпіонаті Європи.

10. Левчик Яків Сергійович – кандидат в майстри спорту України з боксу, призер чемпіонату України.

11. Логвинюк Олександра Михайлівна – кандидат в майстри спорту України з велосипедного спорту, чемпіонка України серед юніорів та дівчат, 10 місце на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх.

12. Мартинюк Дарина Андріївна – кандидат в майстри спорту України з велосипедного спорту, чемпіонка України серед юніорів, 7 місце на чемпіонаті Європи серед молоді.

13. Петрочук Ілля Костянтинович – кандидат в майстри спорту України з плавання, чемпіон України серед юніорів.

14. Смаль Юлія Вікторівна – майстер спорту України з плавання, чемпіонка України.

15. Семенюк Павло Федорович – майстер спорту України з веслування на байдарках і каное, чемпіон Європи серед юніорів, срібний призер чемпіонату світу серед юніорів.

16. Сохацький Андрій Богданович – кандидат в майстри спорту України з важкої атлетики, призер чемпіонату України серед молоді.

17. Степанюк Анастасія Петрівна – майстер спорту України з важкої атлетики, чемпіонка України серед дівчат, 9 місце на чемпіонаті Європи серед юніорів.

18. Ткачук Максим Олександрович – кандидат в майстри спорту України з плавання, призер чемпіонату України серед юніорів.

19. Банзерук Іван Миколайович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, ІІ місце у командному і 10 особисте місце на командному чемпіонаті Світу зі спортивної ходьби.

20. Шиманська Ірина Петрівна – кандидат в майстри спорту України з велосипедного спорту, чемпіонка України серед дівчат.

Дивіться також, хто отримував стипендії торік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентські стипендії оподатковувати не будуть

Надрукувати
мітки:
коментарів