Поділитись:

Після роботи чи у вихідний: "Луцькводоканал" перевірятиме лічильники

Вівторок, 29 січня 2019, 16:40
Після роботи чи у вихідний:

Лучани зможуть повірити лічильни холодної та гарячої води у будь-який зручний для них час. 

КП «Луцькводоканал» пропонує споживачам вирішення питання повірки, беручи на себе виконання послуги «під ключ»: у встановлений період і з
врахуванням усіх необхідних видів робіт, – інформує прес-служба підприємства. 

Споживач може замовити послугу з повірки лічильника за один візит на підприємство або навіть на відстані з допомогою одного кліку на сайті КП «Луцькводоканал». Далі усю необхідну роботу професійно виконають фахівці: організують процес, нададуть розрахункові документи, внесуть відповідну інформацію в автоматизовану систему обліку. Споживачу нададуть або надішлють копію свідоцтва, а також всі необхідні документи. Інформація про повірку і саме свідоцтво зберігатиметься в архівах підприємства. І навіть якщо споживач втратить свідоцтво, він може звернутися на підприємство і отримати необхідну інформацію, поновити документи.

Для споживачів, які звернулися за послугою повірки лічильника, не будуть застосовуватися зміни щодо нарахувань за послуги водопостачання та водовідведення у період проведення робіт. Не доведеться бігати в різні інстанції – все можна буде зробити безпосередньо на КП «Луцькводоканал». Повірку також можна буде замовити через сайт підприємства.

Із початку березня процедура повірки лічильників буде максимально спрощена, як і система оплати послуг. Для зручності клієнтів повірка лічильників може бути виконана і в період після робочого часу (до 20:00), а також у вихідні дні. Споживач має право зазначити зручний час для виконання робіт з повірки.

Нагадаємо: інтервали між повіркою лічильників становлять не більше чотирьох років, залежно від часу першої повірки, яка надавалася виробником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 листопада 2023
28 листопада 2023
05 вересня 2023
20 квітня 2023
18 квітня 2023
25 березня 2023
27 грудня 2022
16:08
26 грудня 2022
06 жовтня 2022
15:51
09 вересня 2022