Поділитись:

У Луцьку два роки обрізки дерев висять на електродротах (фото)

Вівторок, 29 січня 2019, 19:30

На вулиці героїв УПА у Луцьку прямо над тротуаром на лінії електропередач небезпечно висять обрізки дерев.

Про це ІА «Конкурент» розповів лучанин Сергій.

З його слів, ці обрізки є небезпечними, адже висять прямісінько над головами людей,які там проходять. Окрім того, це дорога до дитячого садочка і школи. Тобто там щодня проходять батьки з дітьми.

«Два роки тому комунальники обрізали дерева вздовж тротуарів. Тому три поліна впали на електропровід. Та от діставати їх звідти уже ніхто не захотів», - розповідає Сергій.

Чоловік написав письмову заяву в міську раду. І отримав відповідь ще у червні минулого року. Там йшлося про те, що звернення розглянули і перенаправили  директору КП «Парки та сквери м.Луцька» Богданові Феденчуку. З вимогою усунути виявленні порушення на надати чоловікові остаточну відповідь. Проте відповіді Сергій не отримав і по цей день.

Взяти коментар у Богдана Михайловича не вдалося, бо він саме перебуває за кордоном.

Місцеві мешканці обурені. Ця проблема є наболілою, каже Людмила Дирда. Її будинок розташований найближче до того місця, де висять обрізки.

«Усі чекають, поки вони комусь на голову впадуть. Або мамі з візочком, або дитині,яка буде йти зі школи або садочка», – обурена лучанка.

Людмила зазначає, що на Вишкові поліна по два роки можуть висіти на електричних дротах і сніг лежатиме доти, доки сам не розтане. Стверджує, що дороги в них не чищені, тому дуже важко з дитиною до школи дійти. Додає, що це все так тому, що Вишків –  не центр міста.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась відповів, що вони не мають відношення до цієї проблеми. Аналогічну відповідь ми отримали і від директора Луцької міської філії ПрАТ «Вольньобленерго» Романа Рожила.

За умови, що на вулиці Героїв УПА їхні мережі, до кінця тижня проблему пообіцяли вирішити у КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло». Зокрема, аби переконатися у цьому, заступник директора Олександр Малець пообіцяв особисто виїхати на місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У статути луцьких комунальних підприємств внесуть зміни, щоб не було конфлікту інтересів

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів