Поділитись:

Волинська митниця просить керівництво області "розібратися" з активістами

Понеділок, 25 квітня 2016, 16:55

Акція громадських активістів вже перейшла в деструктивну фазу.

Дії мітингувальників створюють загрозу для життя та здоров'я працівників, – повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС,

Окрім пікетування, активісти 25 квітня о 14:00 годині здійснили напад та силове проникнення в адмінприміщення Волинської митниці ДФС через центральний вхід. При цьому активісти блокували всі виходи, зруйнували пропускний турнікет, піднялись на третій поверх будівлі і виламали вхідні двері приймальної начальника митниці та двері робочого кабінету начальника митниці.

Наявність чи зникнення документів перевіряється. Завдані матеріальні збитки встановлюють.

"Така ситуація навколо роботи Волинської митниці ДФС є неприпустимою та загрожує її функціонуванню, завдає шкоди іміджу митниці, правоохоронних органів та місцевої влади. Волинська митниця ДФС звертається до вищих органів влади області та правоохоронних органів з проханням забезпечити правопорядок, гарантувати безпеку посадовим особам митниці та надати відповідну правову оцінку діям зловмисників", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: протест під Волинською митницею у селі Римачі тривав з 4 квітня. Працівники ЗМІ виявили, що участь в ньому брали і найняті люди. Вони вимагають відставки нині в.о. начальника митниці Олександра Шавлака.

Раніше скандальний виконувач обов'язків керівника Волинської митниці не прийшов на зустріч з колективом та проігнорував приїзд голови ОДА. Голова Волинської ОДА пропонує відкритий конкурс на посаду начальника Волинської митниці.

25 квітня у селі Римачі Любомльського району на митному посту "Волинь-центральний" зібралося понад 400 мітингувальників. Вони перекрили проїжджу частину, ходять на пішохідному переході. Утворився затор із вантажівок протяжністю понад кілометр.

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
17 лютого 2024
16 лютого 2024
14 лютого 2024
06 лютого 2024
17 січня 2024
20 грудня 2023
19 грудня 2023