Поділитись:

Голова Підгайцівської ОТГ розповів деталі підпалу майна

Середа, 30 січня 2019, 10:55
Голова Підгайцівської ОТГ розповів деталі підпалу майна

Голова Підгайцівської ОТГ розповів, що йому стало відомо про пожежу 30 січня о 2:45. Тоді він викликав рятувальників і поліцію. Юрій Семенюк вбачає у цьому політичний підтекст.

"Одна машина вже згоріла, екскаватор догорав при мені. Із камер спостереження видно, що двоє молодиків з каністрами перестрибнули через огоржу і підпалили. Охорона якраз відійшла", – зазначив він.

Юрій Семенюк зауважив, що о 3:00 якраз був густий туман, відтак підпал був заздалегідь продуманий. 

Голова Підгайцівської ОТГ розповів деталі підпалу майна

"Це політика, однозначно. Партії "УКРОП" була основним моїм опонентом. Цікаво, а чому нема телеканалу "Аверс"? Як правило, вони дуже швидко приїжджають на такі випадки. То перший признак. (Згодом журналісти телеканалу "Аверс" приїхали і брали коментарі, – К.) Другий: я розумію, вони ("УКРОП", – К.) програли все, що можна було програти. З 26 моїх депутатів вже є 25, які підтримують нашу громаду. 26 є активним учасником "УКРОПу" – Олександр Бляшук – нормальний хлопець, я до нього не маю ніяких питань. Тільки він недавно прийшов і каже: "Щось таке робиться, що укропівці переходять в БПП" А я йому: "А хто ж в такій партії буде, якщо ви брудом займаєтеся?". На що він мені відповів: "Ну ви ж думайте, що може й бути далі щось..." Особисто в мене доказів нема, але..." – розповів голова ОТГ. 

Голова Підгайцівської ОТГ розповів деталі підпалу майна

Із його слів, о 6:00 ранку він зателефонував голові ОДА Олександру Савченку, який одразу відповів. А в 7:00 ранку телефонував до трьох обласних депутатів, але жоден із них слухавку не підняв. 

"Мабуть, випадково..." – зазначив Юрій Семенюк. 

Також голова тергромади підозрює, що його телефон прослуховувався. А також заявив, що за ним стежили.

"До виборів все ж прослуховується. Є в нас одна партія, яка це робить. Я помічав, що з телефоном щось не так. Вночі стояла машина біля мого будинку. Сусід побачив. Почав за ними стежити. 20 хвилин він чекав, а потім почав за нею їхати, вони почали втікати. Потім я приїхав раз на обід, також побачив машину (всі вони були на бляхах). Побачили мене, зупинили, розвернулися, дивляться на мене. Залякували", – розповів він. 

Зі слів Юрія Семенюка, за допомогою техніки якраз мали відремонтувати дорогу. 

"Це дикість. Нема слів. Думаю, правоохоронні органи з цим розберуться. Що це таке? Держава в державі. Їздять, стежать за людьми, прослуховують телефони, машини палять", – обурився він. 

Як зазначив голова ОТГ, техніка зареєстрована на його дружину – Ларису Петрівну Семенюк. Пожежа принесла збитків на 60 тисяч доларів. Автомобілі не були застраховані. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів