Поділитись:

Підпал майна голови Підгайцівської тергромади: поліція завела кримінальну справу

Середа, 30 січня 2019, 10:57
Підпал майна голови Підгайцівської тергромади: поліція завела кримінальну справу

Поліція встановлює обставини умисного підпалу трьох транспортних засобів у Луцькому районі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Сьогодні вночі до поліції надійшло повідомлення про загорання на майданчику в селі Струмівка Луцького району трьох транспортних засобів. Пожежу ліквідували, ніхто з людей не постраждав. Слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбачено ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про  умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу.

Попередньо встановлено, що на території майданчика для реалізації сипучих товарів, який орендує 46-річна жителька району, зловмисники умисно підпалили три транспортних засоби: DAF 105, Iveco 420 та екскаватор EQ.

На місці події поліцейські вилучили пожежне сміття та інші речові докази. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пожежі.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Поліція проводить всі необхідні заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення, та притягнення їх до відповідальності.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: у ніч на 30 січня невідомі підпалили майно родини голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Підгайцівської ОТГ розповів деталі підпалу майна

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
15:25
14:00