Поділитись:

"Я оголошую війну "УКРОПу", – Савченко

Середа, 30 січня 2019, 13:23

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко обурений тим, що відбувається на Волині. 

Про це він заявив під час прес-конференції 30 січня, яка відбулася у зв'язку із підпалом майна родини голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. 

"На Волині – рівень Чикаго 30-х років. Коли я це все прочитав, то мені стало страшно: 69 підпалів із 2014 року!" – зазначив Савченко. 

Також він зауважив, що жоден злочин не був розслідуваний. 

Із його слів, за 10 місяців на посаді він намагався знайти спільну мову зі всіма. Однак, зазначив він, "є партія, яка присвоїла собі жупан влади на Волині". 

"Звертаюся до намісників Палиці (голова Волинської обласної ради, – К.)  Не чіпайте людей, які повірили мені і владі. Хочете, паліть машину мені. Люди рано чи пізно піднімуться, і підніму їх я. Однозначно. Бруд, який на мене ллється, мене абсолютно не цікавить", – заявив губернатор Волині. 

Також він пов'язує підпал із тим, що депутати почали виходити з "УКРОПу". Мовляв, коли хтось виступає проти політики "УКРОПу", то "завжди машини горять". Відтак Савченко наголосив, що підпал у Підгайцях – це точка неповернення. 

Голова ОДА розповів, що 30 січня через підпал майна голови Підгайцівської ОТГ зібрав силовиків. 

"Вони не є моїми прямими підлеглими. Домовилися, що ми розслідуємо цей злочин і всі решта з 2014 року. Я звернувся до Президента сьогодні з доповіддю щодо ситуації на Волині. У нього нема абсолютної влади наказати силовикам нам допомогти, однак я переконаний, що Петро Олексійович на це відреагує. Чикаго тут не буде. Також не розумію, чому "Варту порядку" не розпущено. Адже було дуже багато сигналів про їхню незаконну діяльність. Я теж цим буду займатися",  – додав він. 

Крім того, Олександр Савченко зауважив, що Петру Савчуку після слів про "УКРОП" потрібна охорона (Петро САВЧУК: "УКРОП" перетворився на агресивне рейдерське утворення").

"Я оголошую війну "УКРОПу", – заявив Савченко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів