Поділитись:

Луцьким пенсіонерам показали фільм "Зелена книга" (фото)

Середа, 30 січня 2019, 16:00
Луцьким пенсіонерам показали фільм

У межах проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів», який реалізовує Громадянський Рух «CВІДОМІ» разом із РЦ «Промінь» та Multiplex, відбувся показ художнього фільму «Зелена книга».

Лучани відвідали кіносеанс у середу, 30 січня, – пише Волинь24. 

Як розповідає координатор проекту Євгеній Мікоян, обрали фільм за легкий сюжет та цінності, які він пропагує. Також стрічка є першим претендентом на Оскар.

Луцьким пенсіонерам показали фільм

«Ми завжди ретельно обираємо фільм, який хочемо показати нашим пенсіонерам. Комедійна драма «Зелена книга» заснована на реальних подіях. Думаю, глядачі оцінять кінострічку. Більшість присутніх вже не вперше вдвідують наші кіносеанси, для них це стало доброю традицією», – каже організатор.

Лучанка Людмила поділилася враженнями від перегляду. Зокрема, жінка запевняє, що стрічка викликала лише позитивні емоції та змушує задуматися.

«Відмінні актори, справжня історія про дружбу, легка комедія, правильні думки про якщо і не прийнятті рівноправності рас, то хоча б толерантності. Загалом фільм дуже сподобався. На жаль, у радянські часи для нас приховували більшість того, що відбувалося за кордоном, тому переглядати було особливо цікаво», – розповідає пенсіонерка.

Директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк розповідає, що разом з колективом хочуть показувати цікаве кіно усім категоріям населення.

Луцьким пенсіонерам показали фільм

«РЦ «Промінь» намагається не залишатися осторонь важливих соціальних проектів. Саме тому спільно з MULTIPLEX ми системно підтримуємо ініціативи Громадянського Руху «СВІДОМІ», зокрема «Доступний кінотеатр для пенсіонерів». Ми розуміємо, що у наш час не всі пенсіонери можуть дозволити собі відвідувати кінотеатр, а ми хочемо показати їм якісні художні фільми, які заслуговують на увагу глядача. Цей проект існує уже рік, і є чимало позитивних відгуків», – зазначив Грелюк.

Луцьким пенсіонерам показали фільм

Луцьким пенсіонерам показали фільм

Додамо, що захід безплатно можуть відвідати усі категорії пенсіонерів: за віком, інвалідністю, вислугою років, у разі втрати годувальника.

Нагадаємо: проект «Доступний кінотеатр для пенсіонерів», який заснований депутатом та меценатом Андрієм Покровським, активно долучає старше покоління до культурного життя Луцька і уже давав можливість оцінити такі художні стрічки як «Темні часи», «Усі гроші світу», «8 подруг Оушена», «Крістофер Робін» і «Таємний щоденник Симона Петлюри», «Перша людина», «Богемна Рапсодія».

Надрукувати
мітки:
коментарів