Поділитись:

Наркоман у Луцьку намагався викрасти гроші з кабінету директора садочка

Четвер, 31 січня 2019, 10:30
Наркоман у Луцьку намагався викрасти гроші з кабінету директора садочка
У садочку №10 у Луцьку лучанин намагався викрасти 600 гривень із сумки директора садочка. Злочин він намагався скоїти 18 жовтня 2018 року.
Злодій проник до кабінету директора. Сумка стояла на підлозі біля столу. Проте він не встиг забрати гроші, бо у цей час у кабінет раптово хтось зайшов. 
Луцький міськрайонний суд  визнав чоловіка винним у вчиненні злочину та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки. Проте прийняв рішення звільнити обвинуваченого від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю два роки не вчинить нового злочину.
Чоловік перебуває на диспансерному обліку у Волинському обласному наркологічному диспансері з діагнозом «Психічні і поведінкові розлади внаслідок вживання опіоїдів. Синдром залежності». На обліку знаходиться з 2002 року.
До обставин, що пом'якшують покарання, суд відносить щире каяття та те, що чоловік одружений і в нього на утриманні малолітня дитина. Обставин, що обтяжують покарання, по справі не знайшли. Таке покарання, на думку суду, є необхідним та достатнім для виправлення обвинуваченого та попередження вчинення нових злочинів.
Лучанин відбувся лише сплатою процесуальних витрат у сумі 2 288 гривень.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів