Поділитись:

«Продовжуємо молодість» – новий проект від медичного центру «Благомед»

Четвер, 31 січня 2019, 16:00
«Продовжуємо молодість» – новий проект від медичного центру «Благомед»

Всесвітня організація охорони здоров’я переглянула терміни поняття «молодий вік».  Тепер молодий вік – це вік до 44 років. У всьому розвинутому світі спостерігається тенденція до «продовження молодості» – люди розуміють, що завдяки правильному способу життя можна значно довше залишатися активними, здоровими, енергійними, привабливими.

Приємно, що українці також не залишаються осторонь цих прогресивних тенденцій і тих, хто дбає  про себе, слідкує  за станом свого організму, перейшов  на здорове харчування та зробив  фізичну активність правилом свого життя, щороку більшає.

Прагнучи сприяти таким позитивним змінам, медичний центр «Благомед» розпочинає соціальний проект «Продовжуємо молодість».

«Продовжуємо молодість» – новий проект від медичного центру «Благомед»

Керівник медцентру Світлана Мікуліч коментує ідею проекту:

– Кожна людина прагне бути щасливою і шукає шляхи до цього. Відчуття щастя – це повнота емоцій, життєлюбство, радість від кожного прожитого дня, вміння насолоджуватися простими моментами. Це все можливо, якщо людина почувається енергійною, бадьорою, здоровою. Турбота про себе відкриває багато ресурсу - дарує  відчуття піднесення, поглиблює розуміння себе та своїх потреб, сприяє гармонії у всіх сферах життя.

І, звичайно ж, дає нам можливість довше відчувати себе молодими. А справжня турбота про себе починається з кабінету лікаря. Ми у «Благомеді» завжди наголошуємо: треба створити таку культуру турботи про себе, коли візит до лікаря стане не вимушеною необхідністю, а приємним виявом поваги до свого організму. І цей наш  проект –  це один з кроків на нашому шляху популяризації правильної любові до себе, розуміння цілісності людини – її тіла, її емоцій, її думок, переваг вчасного звернення до лікарів та здорового способу життя.

– Як реалізується проект?

– Ми вирішили зосередитися на жінках, бо, як свідчить досвід, саме жінки у родині відповідають за «культуру здоров’я». Якщо жінка дбає про себе, усвідомлює значення турботи про стан організму, то і чоловік, і діти будуть вчасно звертатися до лікарів та дотримуватися правил здорового способу життя. Крім того, жінки найвразливіше реагують на вікові зміни і іноді, прагнучи продовжити молодість, починають не з того. Своїм проектом ми хочемо наголосити на тому, що турбота про молодість починається з турботи про здоров’я. Всі процедури з догляду, естетичні заходи, косметологія – це, звісно, приємний бонус, але все, як кажуть в народі, «йде зсередини». Молода людина – це здорова людина.

– Хто стане учасницею проекту?

– Ми оголошуємо кастинг. Всіх охочих взяти участь запрошуємо написати у приватні повідомлення сторінки «Благомеду» у соцмережі Фейсбук свою історію: вік, сімейний стан, рід занять, коротко про себе і свою мотивацію участі в проекті, для чого це вам потрібно. Ми поспілкуємося з усіма претендентками на участь і оберемо серед них одну жінку, яка стане учасницею проекту - ту, кому це, на наш розсуд, найбільш важливо.

– Що отримає учасниця проекту?

– Учасниця проекту, та, котру ми оберемо серед всіх, хто візьме участь в кастингу та надішле нам свої історії, отримає безкоштовні консультації лікарів центру, лабораторні дослідження від нашого партнера лабораторії “Гемомедіка”, консультацію дієтолога та фітнес тренера, фотосесію у студії. А в кінці проекту, якщо буде очевидно, що жінка зрозуміла важливість турботи про здоров’я, має намір дбати про себе, дотримуючись рекомендацій лікарів, щоб заохотити її, ми даруємо сертифікат на послуги центру на рік.

 

Від редакції ІА «Конкурент»:

 

Проект буде супроводжуватися інформаційними статтями з коментарями лікарів про різні аспекти впливу на ресурс молодості нашого організму. А також історіями жінок, які надихають: тих, хто власним прикладом демонструє, що зберігати активність, привабливий вигляд, енергійність та бадьорість можна набагато довше, ніж це було раніше прийнято у нашому суспільстві. Слідкуйте за рубрикою спецпроекту на «Конкуренті»!

Розуміючи відповідальність медіа, ми намагаємося регулярно та відповідально висвітлювати інформацію, яка стосується здоров’я. Адже у потоці щоденних повідомлень, блогів, коментарів читачу все важче розібратися і бути впевненим що справді корисно, а що – лише викривлена інформація чи суб’єктивна думка. Слідкуйте за проектом та залишайтеся енергійними та молодими!  

Надрукувати
мітки:
коментарів