Поділитись:

Кому на Волині платять найбільші зарплати

Четвер, 31 січня 2019, 15:46
Кому на Волині платять найбільші зарплати

На Волині середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій у грудні 2018 року становила 8868 гривень.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Волинській області.

За рівнем зарплати Волинь випередила Житомирську, Івано-Франківську, Кіровоградську, Луганську, Сумську, Тернопільську, Херсонську, Черкаську та Чернігівську області.

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у сферах виробництва автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, меблів, державного управління й оборони; обов’язкового соціального страхування, виробництва машин і устатковання, не віднесених до інших угруповань, фінансової та страхової діяльності, де заробітна плата перевищила середній показник по області в 2,0–1,4 раза.

Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати впродовж грудня зменшилась на 37,9 % і на 1 січня 2019 р. становила 17,7 млн грн, що дорівнює 1,2 % фонду оплати праці, нарахованого за грудень 2018 р. Вчасно не отримали заробітну плату 3,2 тис. волинян, кожному із них не виплачено в середньому по 5516 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому на Волині платять 30 тисяч: ТОП найоплачуваніших вакансій

 

Надрукувати
мітки:
коментарів