Поділитись:

П'ятигорець спіймав телеканал "Аверс" на брехні

Четвер, 31 січня 2019, 16:30

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Денис П'ятигорець заперечив інформацію телеканалу "Аверс" щодо начебто тривалої зустрічі в робочий час із депутатом Луцької міської ради Андрієм Покровським. 

Відео із детальним поясненням він опублікував на своїй сторінці у Facebook. 

Нагадаємо: 30 січня телеканал "Аверс" випустив в ефір сюжет, в якому зазначив, що Денис П'ятигорець зустрічався із Андрієм Покровським у РЦ "Промінь" "по обіді" і втікав від журналістів.

Денис П'ятигорець спростував кожен факт від телеканалу, підкріпивши свої слова відео із камер спостережень.

По-перше, у сюжеті звучало звинувачення, що нібито П'ятигорець організував зустріч "по обіді". Однак сам заступник голови ОДА зайшов в РЦ о 16:49, про що свідчить відео з камери спостереження. 

"Треба розуміти, що в нас робочий час закінчується о 17:00. Я прийшов абсолютно з робочим візитом, аби поспілкуватися з директором розважального комплексу, адже наприкінці лютого відбудеться черговий економічний форум "Волинь-2019". Треба було узгодити певні моменти. Нам обом було зручно, щоб ця зустріч була ближчою до кінця робочого дня", – пояснив Денис П'ятигорець. 

По-друге, журналісти звинуватили чиновника, що той нібито уникав їх

"Журналісти побачили мене, деякий час радилися з кимось: підходити до мене чи ні. Згодом вони підійшли, ми з ними мило поспілкувалися. Після цього я чекав на людину, яка мене має завести до директора цього закладу. П'ять хвилин вони стояли в п'яти метрах від мене і нічого не робили. Потім ми пішли і за нами одразу помчали журналісти телеканалу "Аверс", – зазначив заступник голови ОДА. 

По-третє, в сюжеті наголосили, що Денис П'ятигорець зустрічався в РЦ із Андрієм Покровським. Адже на парковці закладу начебто стояв його автомобіль.

"У сюжеті в автомобіля повністю закриті номери адже це не автомобіль Андрія Покровського. І журналістам про це відомо. До того ж Андрій Покровський ніколи в житті не запаркувався б на місці для людей з інвалідністю", – зазначив П'ятигорець.

По-четверте, журналісти назвали Дениса П'ятигорця першим заступник голови ОДА. Хоча насправді першим заступником голови Волинської ОДА є Олександр Киричук. 

По-п'яте, у сюжеті зазначили, що зустріч була "кількагодинною". Насправді ж П'ятигорець вийшов з "Променя" о 18:06, а зайшов о 16:49. Про це знову ж таки свідчить відео з камер спостереження. 

"Я був неодноразовим свідком інформаційних атак на тих людей, якими незадоволені власники телаканалу "Аверс". Мені байдуже щодо атак в мій бік, бо я не балотуюся, і на мене це не діє. Мені трохи соромно за журналістику, бо як така вона перестала існувати на "Аверсі". Але в жодному випадку не тримаю образи на журналістів, не вважаю їх поганими людьми.

Але від сьогодні я вважаю, що телеканал "Аверс" імені Скабєєвої. Це зливний бачок, а не телеканал. Я абсолютно відмовляюся спілкуватися з вашими журналістами. Якщо хочете отримати якусь інформацію від мене чи моїх підлеглих, пишіть інформаційний запит, як цього вимагає закон. Спілкуватися наживо з вашими представниками я не буду. Я не буду себе принижувати", – наостанок заявив Денис П'ятигорець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 листопада 2023
15 червня 2023
11 червня 2023
07 травня 2023
09:07
18 липня 2022
29 червня 2022
07 червня 2022
30 травня 2022
30 квітня 2022