Поділитись:

Кожен другий податковий міліціонер з Волині служив на Сході

П'ятниця, 01 лютого 2019, 14:33

Вже більше половини особового складу оперативних підрозділів податкової міліції області виконали свій військовий обов’язок та успішно пройшли службу на окремих територіях проведення АТО та Операції об'єднаних сил.

Про це повіддомляє ГУ ДФС у Волинській області. 

«Самовідданість і принциповість у захисті інтересів держави – це те, що вирізняє співробітників податкової міліції Волині, котрі нині перебувають у зоні ООС та тих, хто після служби повернувся до виконання своїх професійних обов’язків. Фінансова безпека держави та протидія економічним злочинам вимагають особливої фізичної та професійної підготовки. Таке складне завдання під силу співробітникам податкової міліції», – начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Тим часом, перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Олег Гирикович, котрий теж успішно пройшов службу у складі спецпідрозділу оперативного забезпечення зони проведення антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил, зазначив, що податковим міліціонерам на Сході
доводиться виконувати завдання у найскладніших умовах.

«Але результати протидії економічним злочинам в зоні ООС переконують в тому, що податкова міліція здатна ефективно та гідно виконувати завдання із захисту інтересів українського народу, суверенітету, цілісності та незалежності України», – підкреслив Олег Гирикович.

Нагадаємо, що протидія контрабанді та фальсифікату є одним із першочергових завдань фіскалів. Завдяки пильності та мужності співробітників оперативних підрозділів податкової міліції на територію України не потрапляють масштабні партії підроблених товарів, що становлять загрозу життю і здоров’ю громадян.

Надрукувати
мітки:
коментарів