Поділитись:

Інстаграмне покоління

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 09 лютого 2019, 07:40

Соцмережі настільки заполонили світ, що пора чітко розділяти життя до них і після. Стрімко змінилося все. Пригадайте, як в доінстаграмні роки колись в гостях однією із популярних розваг було розглядання фотографій. Щойно з’являється якась хвилина очікування – батьки одразу дають в руки альбом. Де кожна фотографія – це окрема історія. Вона робилася один раз, і до цього готувалися дуже ретельно: поза, вид, люди і головне – причина. І за деякі буває так соромно-соромно... Де ти малий/мала в костюмі зайчика/сніжинки/мальвіни чи кого там ще розказуєш якийсь завчений до безпам’яті віршик, або на дні народженні задмухуєш свічки, або з букетом стоїш у вишикуваній лінійці на шкільному подвір’ї. А чого варті оті напівголі фотографії немовлят? 

Зараз же зафотографована кожна хвилини. Тут зранку ти проснувся, а тут – вже на пробіжці, далі – фото сніданку, фото "луку" на роботу, ось ти вже сумлінно працюєш, а далі – посиденьки з друзями, вечірній образ і на добраніч. 

Деякі сучасні батьки вже змалечку привчають до такого ритму своїх дітей. Дехто при цьому дбайливо закриває личко діток смайлами. Інші ж утримуються від інстаграмної спокуси і вичікують, коли їхні діти самі вирішуватимуть: реєструватися їм там чи ні. І тут немає правих або неправих. Просто життя змінюється – ставлення до нього теж. Але дуже цікаво побачити на все це реакцію отих новонароджених інстаграмних діток, коли вони повиростають і познаходять свої світлини у батьків на сторінці. 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
14 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024