Поділитись:

Поліція Волині охороняла Twenty One Pilots під час їхнього концерту

П'ятниця, 01 лютого 2019, 23:26
Поліція Волині охороняла Twenty One Pilots під час їхнього концерту

Гурт Twenty One Pilots вперше приїхав до України з концертом. Майже два десятки вантажівок з концертним обладнанням знадобилося легендарному гурту, щоб виступити для величезної кількості своїх фанатів в Україні.  

Підрозділ групи фізичної безпеки поліції охорони у Волинській області забезпечував безпечний проїзд американським музикантам всією територією України, – повідомили на офіційному сайті поліції.

Всі вантажівки з музичним обладнанням, незважаючи на складні погодні умови, благополучно прибули до Києва напередодні концерту, який відбувся у столиці 30 січня.

Поліція Волині охороняла Twenty One Pilots під час їхнього концертуПоліція Волині охороняла Twenty One Pilots під час їхнього концертуПоліція Волині охороняла Twenty One Pilots під час їхнього концерту

За словами командира роти поліції охорони Андрія Писарука, такі безпрецедентні заходи безпеки необхідні для того, щоб захистити музикантів навіть не від злодіїв чи грабіжників на дорогах, а від звичайних фанатів гурту, які нерідко супроводжують їх на власних автомобілях та створюють в дорозі багато проблем.

"Крім того, їхні концерти потребують великої кількості технічного та сценічного обладнання, а це багато вантажівок та  автобусів з обслуговуючим персоналом, які ми теж супроводжували територією нашої країни", – додав правоохоронець.

"Усі охоронні заходи пройшли на професійному і належному рівні", – запевняє поліція охорони.

Довідково: 

Twenty One Pilots – американський музичний дует з Коламбуса, штат Огайо. Гурт утворився 2009 року, на теперішній момент учасниками гурту є Тайлер Джозеф і Джош Дан. Дует не належить до якогось одного музичного стилю, але об'єднує в своєму репертуарі багато музичних стилів та жанрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні лікарів "швидкої" супроводжуватимуть поліцейські?

Надрукувати
мітки:
коментарів