Поділитись:

Яценюк не йде в президенти

Субота, 02 лютого 2019, 14:19
Яценюк не йде в президенти

Висунення окремого кандидата у президенти від партії "Народний фронт" лише "розпорошить" проукраїнські сили на президентських виборах.

Про це голова політичної ради НФ, прем'єр-міністр у 2004-2006 роках Арсеній Яценюк заявив у суботу, 2 лютого 2019 року, під час з'їзду очолюваної ним політичної сили, котрий відбувається у Києві,  – передає Еспресо.TV.

"Я прийняв рішення, що ми повинні боротися за нову Верховну Раду України, за перемогу на парламентскьих виборах і за формування нового уряду України. В це я вірю і знаю, що ми це зробимо", - зазначив він.

Разом з тим, додав Яценюк, окрема кандидатура в президенти від НФ лише дезорієнтує виборців.

"Я - реаліст. І буде безвідповідальним щоб у таких умовах привнести розпорошеність і невизначеність для проукраїнської національної частини людей, які хочуть змін в країні", - пояснив політик.

Як підкреслив Яценюк, завданнями майбутньої парламентської коаліції та оновленого Кабінету Міністр, має бути захист "вільної економіки, вільного підприємництва, вільного доступу до фінансових ресурсів, вільна зовнішня торгівля".

Слід буде також вирішити "наріжну проблему України" - "трудової міграції".

"Ринкова економіка і ринкова зарплата є одним з рецептів вирішення проблеми трудвоої міграції", - додав лідер "Народного фронту".

"Ми йдемо до перемоги на виборах до Верховної Ради", - наголосив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині незаконно агітують за кандидатів у президенти

Надрукувати
мітки:
коментарів