Поділитись:

Як ремонтуватимуть дорогу до Олики

Вівторок, 26 квітня 2016, 10:58

Ремонт автомобільної дороги Р-14 сполученням Журавичі – Берестяни – Цумань – Олика – Метельне – Личани на Пітушків Ківерцівського району можливий за рахунок співфінансування з обласного та місцевих бюджетів за формулою "50/50".

Про це зазначено у відповіді Волинської ОДА на запит депутата обласної ради Олександра Омельчука.

Цю дорогу включено до обласного переліку об'єктів із будівництва, реконструкції, ремонту та утриманню доріг місцевого значення та комунальної власності, виконання яких пропонується здійснити у 2016 році за рахунок співфінансування з обласного та місцевих бюджетів, – повідомили у прес-службі облради.

"Оскільки районна і сільська ради не надіслали пітвердження щодо участі у співфінансуванні вищезгаданого об'єкту на цьму етапі то ця ділянка дороги не може бути відремонтована лише за кошти обласного бюджету. Згідно з листом Ківерцівської райдержадміністрації ремонт ділянки дороги Т-03-12 /Р-14/-Журавичі – Берестяне – Цумань –/Н-22/– Олика -– Личани (на Пітушків км 0+000-км 58+200) було попередньо включено до другого етапу загального переліку ділянок доріг, які підлягають ремонту в 2016 році за рахунок співфінансування з обласного та місцевих бюджетів, загальною вартістю 400 тисяч гривень, з яких 200 тисяч – кошти обласного бюджету", – зазначено у відповіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ХОЧУТЬ ПРОДОВЖИТИ РЕМОНТУВАТИ ДОРОГИ ЗА КОШТИ МИТНИЦІ

Остаточне рішення щодо виділення фінансування з обласного бюджету на цей об'єкт буде прийнято після затвердження на сесії обласної ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів