Поділитись:

В Луцьку благодійну організацію підозрюють в залученні дітей до наркотиків

Понеділок, 04 лютого 2019, 15:15
В Луцьку благодійну організацію підозрюють в залученні дітей до наркотиків

(фото ілюстративне)

Луцький міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчих Головного управління Нацполіції щодо арешту майна благодійної організації «Благодійний фонд «Діти з майбутнім», що знаходиться за адресою: м.Луцьк, вул.Ковельська, 1.

Відповідна інформація містить в ухвалі суду від 30 січня.

Вилучення відбулося у зв’язку з проведенням досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 317 КК України. Тобто організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів із залученням неповнолітнього.

Обшук провели 22 січня 2019 року в робочому кабінеті.

Досудовим розслідуванням встановлено, що один із громадян спільно з іншим для отримання незаконних прибутків, під виглядом благодійної організації із залученням потерпілих, орендували одну кімнату третього поверху, яка знаходиться на вулиці Ковельська,1, де організували та утримують місце для незаконного вживання наркотичних засобів неповнолітніми особами.

В ході досудового розслідування встановлено, що по вул.Ковельській, 1 в м.Луцьку функціонує Благодійна організація «Благодійний фонд «Діти з майбутнім».

Судом встановлено, що є всі підстави вважати, що вилучені речі можуть бути предметом злочинного посягання та нести на собі його сліди та сліди злочинця, тому можуть бути використана як доказ факту і обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Сама організація, до слова, функціонує з липня 2018 року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Від безвиході" у Луцьку юнак порізав себе ножем (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів