Поділитись:

Як у Луцьку контролюватимуть витрати комунальних підприємств

Вівторок, 26 квітня 2016, 13:17
Як у Луцьку контролюватимуть витрати комунальних підприємств

Положення про те, як саме здійснюватимуть перевірку бюджетних коштів представлять на сесії Луцькради у червні.

Департамент економічної політики Луцької міської ради має здійснювати контроль за використанням бюджетних коштів комунальними підприємствами. Про це розповіла керівник департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова 26 квітня на засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Вона зазначила, що вони ще не розробили положення, але про те, як здійснюватиметься перевірка, вона розповіла в усій формі.

"Ми надаємо кошти як фінансову підтримку або як внески в статутні фонди. Також пишемо, на що вони направляються. Відповідно до цього має бути звернення розпорядників коштів, а потім – рішення сесії. На підприємствах мають бути відповідні документи. Як і на що ми даємо гроші, видно за датами, коли ми профінансували", – сказала Лілія Єлова.

Вона зазначила, що загалом акти виконаних робіт перевіряє департамент ЖКГ. Вони ж перевірятимуть, як комунальні підприємства витрачають бюджетні кошти відповідно до складеного ними плану. Тоді ж будуть дивитись, як гроші були заплановані, а як вони були витрачені.

Голова комісії Павло Данильчук попросив Лілію Єлову представити на червневу сесію вже розроблене положення щодо того, яким чином департамент буде здійснювати контроль за використанням комунальними підприємствами бюджетних коштів.

Комісія підтримала проект рішення.

Читайте також: МІСЬКРАДА ПЕРЕВІРЯТИМЕ, ЯК КОМУНАЛЬНІ ПІДПРИЄМСТВА ВИТРАЧАЮТЬ БЮДЖЕТНІ КОШТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024